Αυτά είναι τα 5 beauty tips που θα σου λύσουν τα χέρια!

By

1. Είσαι από το πρωί στους δρόμους, έχεις κανονίσει να βγεις για ποτό με την παρέα σου ακριβώς μετά την δουλειά και ενώ προσπαθείς να δώσεις μια πιο glam πινελιά στο μακιγιάζ σου, συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει το eyeliner στο σπίτι.

Μην πανικοβληθείς, σου έχουμε την λύση. Πάρε ένα λεπτό πινέλο για σκιές  και με προσεκτικές κινήσεις πάρε λίγο χρώμα από το βουρτσάκι της μάσκαρα σου. Στην συνέχεια, δημιούργησε το cat eye look που επιθυμείς εύκολα και γρήγορα και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα.

2. Θέλεις το κραγιόν σου να μένει στη θέση του από το πρωί ως αργά το βράδυ, χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις κάθε μία ώρα;

Άπλωσε στα χείλη το κραγιόν της επιλογής σου, τοποθέτησε απαλά πάνω τους ένα χαρτομάντιλο και ύστερα ταμποναριστά πέρασε πούδρα. Κράτησε το χαρτομάντιλο στα χείλη σου για ένα- δύο λεπτά και στην συνέχεια αφαίρεσε το με προσοχή. Αυτό το smart trick αφαιρεί από τα χείλη την κολλώδη αίσθηση που αφήνουν ορισμένα κραγιόν, απορροφώντας έλαια ή άλλες ουσίες που την δημιουργούν.

3. Το ήξερες ότι το υγρό ρουζ σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως multitasking  προϊόν;

Γλίτωσε πολύτιμο χρόνο από το μακιγιάζ σου, χρησιμοποιώντας το υγρό ρουζ όχι μόνο στα ζυγωματικά αλλά και στα βλέφαρα και στα χείλη, μετατρέποντάς το σε σκιά και gloss αντίστοιχα. Έτσι το μακιγιάζ σου θα δείχνει φυσικό και γεμάτο φρεσκάδα, ακόμα και αν το έκανες την τελευταία στιγμή.

4. Ψέκασε setting spray σε καθαρή επιδερμίδα πριν απλώσεις την βάση σου, για να μείνει σταθερό το φον ντε τεν σου όλη μέρα, λες και το φόρεσες πριν πέντε λεπτά.

5. Επιτέλους έφτασαν στο σπίτι οι σκιές που έχεις παραγγείλει εδώ και καιρό. Τι γίνεται όμως όταν τις δοκιμάσεις στα βλέφαρα σου και ανακαλύψεις ότι δεν έχουν την απόδοση χρώματος που περίμενες;

Χρησιμοποίησε ως βάση μια σκιά σε λευκή απόχρωση και τοποθέτησε τα νέα προϊόντα πάνω σε αυτή. Το αποτέλεσμα θα είναι έντονο και σίγουρα  πιο εντυπωσιακό από πριν.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News