Αυτή είναι η καθημερινή συνήθεια που αν την ξεχάσεις, σου χαρίζεις απλόχερα ρυτίδες!

By

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές φορές πως το να πίνεις νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία της επιδερμίδας σου και για την ομορφιά της. Είτε πίνεις είτε δεν πίνεις, όμως, υπάρχει και μια άλλη καθημερινή σου συνήθεια που είναι σημαντική για να αποτρέψεις την εμφάνιση ρυτίδων.

 kl_rytida02

Μιλάω για το πλύσιμο του προσώπου σου πριν πέσεις για ύπνο κάθε βράδυ πράγμα που είναι ένας από τους νόμους για όμορφη επιδερμίδα. Το μακιγιάζ της ημέρας, τα έλαια και οι ρύποι που έχει μαζέψει η επιδερμίδα σου από τους δρόμους και την κυκλοφορία σου σε αυτούς, μπορούν να κλείσουν τους πόρους σου και να σε γεμίσουν κοκκινίλες και σπυράκια.

Δεν χρειάζεται να κάνεις καθημερινά απολέπιση στην επιδερμίδα σου καθώς αυτή μπορεί να χειροτερεύσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και να σε γεμίσει ακόμα πιο σύντομα ρυτίδες. Χρησιμοποίησε ένα απαλό καθαριστικό και πλένε το πρόσωπό σου κάθε βράδυ (αφού ξεβαφτείς). Η απολέπιση καλό είναι να γίνεται 1-2 φορές την εβδομάδα.

kl_rytida01

Επομένως η σωστή σειρά που πρέπει να ακολουθείς είναι η εξής:

Ξεβάφεις καλά την επιδερμίδα σου.

Πλένεις το πρόσωπό σου με ένα απαλό καθαριστικό.

Βάζεις μια ενυδατική κρέμα νύχτας (τη νύχτα αναδομείται η επιδερμίδα πράγμα που σημαίνει πως η κρέμα σου έχει όλο το βράδυ μπροστά της για να δράσει).

Πίνεις ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μισό λεμόνι στυμένο μέσα σε αυτό για να καθαρίσεις και τον οργανισμό σου από τις τοξίνες.

Είσαι έτοιμη για ύπνο!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News