Αυτό είναι το μοναδικό λάθος στο μακιγιάζ που σε γερνάει πριν της ώρας σου!

By

Έψαξα λίγο σχετικά με το αν πρέπει μεγαλώνοντας να αλλάζουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα…

Το να αλλάξεις την ρουτίνα ομορφιάς σου δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις να βάζεις περισσότερα προϊόντα. Η makeup artist των διασήμων, Monika Blunder, λέει πως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες μεγαλώνοντας είναι ότι χρησιμοποιούν περισσότερα προϊόντα και κυρίως πούδρα.

kl_makigiaz01

Παρόλο που μπορεί να πιστεύεις πως η περισσότερη πούδρα εξαφανίζει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, στην πραγματικότητα τις κάνει πιο έντονες γιατί η πολύ πούδρα μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα σου.

Αν, λοιπόν, έχεις αρχίσει να παρατηρείς ρυτίδες και γραμμές έκφρασης η Blunder λέει πως ο καλύτερος τρόπος για να τις καλύψεις είναι να τους βάλεις κονσίλερ και να αποφύγεις να βάλεις οποιοδήποτε είδος πούδρας ειδικά κάτω από τα μάτια.

Η γνώμη μου είναι να επισκεφτείς κάποιο κατάστημα καλλυντικών και να μιλήσεις με κάποιον ειδικό για τις αλλαγές στην επιδερμίδα σου. Εκείνος θα σου προτείνει προϊόντα που ταιριάζουν στην ηλικία σου και θα σου πει τι αλλαγές πρέπει να κάνεις στην καθημερινότητά σου και στο μακιγιάζ σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News