Bachelorette σε σπα, μια μοναδική εμπειρία!

By

Τι go-go boys και κονφετί, τα περπατημένα κορίτσια την βρίσκουν καλύτερα με μασάζ, θαλασσοθεραπείες, χαμάμ και Bachelorette σε σπα. Έχω βρεθεί σε bachelorette με άντρα στρίπερ και μπορώ να πω ότι ακόμα και το γέλιο, με το ζόρι μας έβγαινε. Τι να πουν άλλωστε σε 15 κοπέλες με βιώματα τριακονταετίας, 95 κιλά μούσκουλα, 5 τατουάζ και ένα άρρυθμο τρίο γεννητικών οργάνων; Ενώ το Bachelorette σε σπα…αχ, για το σπα έχω να σου πω πολλά!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Κοινώς η κουμπάρα, από την οποία άρχισαν να καταφθάνουν save the date, προτάσεις με τα καλύτερα σπα και τιμοκατάλογοι υπηρεσιών σε mail βαφτισμένα “Christy’s Bachelorette”, cc σε όλες τις ενδιαφερόμενες και με παράκληση για έγκαιρη επιβεβαίωση. Οι μελλοντικές κουμπάρες, παραδειγματιστείτε για σωστό προγραμματισμό.

Διότι, ωραία είναι τα αυθόρμητα, αλλά δεν μπορείς τελευταία στιγμή να οργανώσεις 24ωρη υπερπαραγωγή ευ ζην, επί οχτώ -που ήταν οι κοπέλες-.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Μεταξύ παραδοσιακού χαμάμ στο κέντρο της Αθήνας και Divani Apollon Palace & Spa στη Βουλιαγμένη, επικράτησε το δεύτερο.
πουκαιποτε

Θες η μεγαλύτερη πισίνα θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, θες ότι ήταν κοντά σε παραθαλάσσιο στέκι που εξασφάλιζε την πλήρη αναίρεση του detox concept μας, το αποφασίσαμε ομόφωνα! Η ημερομηνία και το μέρος κλείστηκε και ο χαβαλές ξεκίνησε…

ΣΚΟΥΦΙΑ-ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΜ
σκουφια-μαγιω-μπλουμ

Οχτώ κοπέλες με τρελά κέφια μέσα σε κέντρο ευεξίας για Bachelorette σε σπα, ίσως δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Τα πλαστικά σκουφάκια που μας έδωσαν για χρήση της πισίνας δε, έκαναν τη σχολική μας ευθυμία ακόμα μεγαλύτερη. Αφού λοιπόν ξεσηκώσαμε όλο το σπα με γέλια και φωνές, μπήκαμε στην πισίνα, της οποίας ευτυχώς τα 270 τετραγωνικά μέτρα, εξασφάλιζαν την απόσταση ασφαλείας από τους συλλουόμενους.
jetνερου

Ακολούθησαν απαλά και δυνατά jet νερού σε κάθε σημείο του σώματός μας. Από τις πατούσες, στην γάμπα, τους μηρούς, τη μέση, την πλάτη και τον αυχένα και ξανά από την αρχή, το υδρομασάζ μας έκανε βούτυρο για πρωινό ψωμάκι και μας έδωσε άπλετο χρόνο για συζητήσεις του στυλ “τι θα φορέσεις στον γάμο” αλλά και αναμνηστικές φωτογραφίες.

O ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΞΙΝΩΝ
Μετά την θαλασσοθεραπεία, ήπιαμε τσάι και φάγαμε μήλα –προσφορά του σπα-, και αποφασίσαμε να κατευθυνθούμε προς το steam room. Στο απόλυτο σκοτάδι του, και ανάμεσα στους καυτούς ατμούς, αποβάλλαμε φοβίες, όνειρα και πολύ ιδρώτα.
ο-κυκλος-των-χαμενων-τοξινων

Οκτώ κοπέλες, άλλες μεταξύ τους αδερφές, άλλες κολλητές και άλλες απλά γνωστές, μας ένωνε η αγάπη μας για την Χριστίνα -τη νύφη μας- και μας έφερνε ακόμα πιο κοντά. Από το steam room στη σάουνα, η συζήτηση πήρε αλλη τροπή. Πόνοι, γυναικολογικά, σεξ και αντισύλληψη έγιναν ένα με την καυτή ατμόσφαιρα που μας περιέβαλλε.

Ο κύκλος πισίνα-steam room-σάουνα επαναλήφθηκε τρεις φορές, μέχρι που κοντέψαμε να πέσουμε κάτω από την πείνα. Αυτό θα μπει bonding και detox!

Η ΝΥΦΗ ΤΟ ’ΣΚΑΣΕ
Για περίπου μία ωρίτσα η νύφη εξαφανίστηκε από την παρέα. Πήγε να απολαύσει μόνη της μία θεραπεία σώματος St. Barth Softness. Αυτό ήταν και το δώρο μας για εκείνη. Σκεφτήκαμε ότι ένα χαλαρωτικό απολεπιστικό μασάζ, με τα θεΙκά προϊόντα St. Barth, θα την άφηνε ακόμα πιο όμορφη ενόψει γάμου. Μετά την θεραπεία, το δέρμα της μοσχομύριζε καρύδα, ήταν λαμπερή και ευτυχισμένη.

ΓΙΑ AFTER DRINKS
Αφού πληρώσαμε €45 το άτομο για την χρήση των χώρων του σπα και επιπλέον την θεραπεία της νύφης, φύγαμε από το Divani και βαλθήκαμε να βάλουμε πάλι τις βρωμο-τοξίνες του ποτού και του τσιγάρου μέσα μας. Τραπέζι έτοιμο για ποτό και φαγητό μας περίμενε στο C-Lounge του Island, όπου η κουμπάρα είχε κανονίσει και κάτι ακόμα: ένα πλατώ με cupcakes και ένα κουτί γεμάτο αναμνήσεις και ευχές.
after-drinks

Στο τέλος του γεύματος το κουτί έκανε την εμφάνισή του δίπλα στα αποτελειωμένα γλυκά, και η συγκίνηση φούντωσε. Το Prosecco και τα κοκτέιλ δεν βοήθησαν στην προκειμένη. Φωτογραφίες σχολικές, διακοπών και της παρέας, αγαπημένες συνταγές που η κάθε κοπέλα κληροδοτούσε στη νύφη, ευχές και αποφθέγματα, ξεχύθηκαν από το κουτί για να θυμίσουν στη νύφη από πού έρχεται και πού πηγαίνει.

Συμβολικά δωράκια όπως λάδια σώματος για το μήνα του μέλιτος και βραχιολάκια διαβασμένα για γονιμότητα, έφερναν διαρκώς τη λέξη ευχαριστώ στα χείλη της νύφης μας, που με τόση αγάπη λούσαμε.

Αυτό ήταν και το πιο σημαντικό από ολόκληρη τη μέρα που περάσαμε μαζί.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News