A beauty tale: Οι πάπιες και το μαγικό λαδάκι

By

Μία φορά κι έναν καιρό, ζούσε στη Νότια Αφρική, ένας κύριος που του άρεσε να κάθεται με τις ώρες στα παγκάκια και να παρακολουθεί τις πάπιες που πηγαινοέρχονταν στη λίμνη μπροστά από το σπίτι του.


Πρωί, μεσημέρι, βράδυ κοιτούσε τις πάπιες να κολυμπούν, να παίζουν και να τρώνε, μέχρι που παρατήρησε ότι κάνουν και κάτι ακόμα. Οι πάπιες φρόντιζαν τα φτερά τους επιμελώς κάθε απόγευμα, με μία χαρακτηριστική κίνηση του λαιμού τους, που τους επέτρεπε να απλώσουν με το ράμφος τους μία ουσία από τους αδένες τους σε όλο τους το φτέρωμα.
ΕΥΡΗΚΑ!
Ο κύριος αυτός ενθουσιάστηκε με την ανακάλυψή του, και βάλθηκε να φτιάξει στο εργαστήριο την ίδια ουσία που έβγαινε από τους αδένες της πάπιας. Με πολλή επιμονή τα κατάφερε και ονόμασε αυτή την ουσία PurCellin Oil. Το PurCellin Oil φάνηκε ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να αδιαβροχοποιεί και να γυαλίζει τα φτερά των αγαπημένων του πτηνών. Έτσι αποφάσισε να το προσθέσει σε μία φόρμουλα για την περιποίηση της ανθρώπινης επιδερμίδας, δημιουργώντας το μαγικό λαδάκι Bio-Oil.
photo4

Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ
Η συνταγή του μαγικού ελαίου ήταν μυστική, μέχρι που δύο καλοί κύριοι του υποσχέθηκαν πλούτοι και μεγαλεία, αν τους άφηνε να φτιάξουν μεγάλες ποσότητες από το μαγικό λαδάκι για να το πουλήσουν σε όλο τον κόσμο. Αυτός δέχτηκε την πρόταση και η συνταγή αποκαλύφθηκε. Το μαγικό λαδάκι περιείχε μαζί με το PurCellin Oil φυσικά έλαια καλέντουλας, λεβάντας, δενδρολίβανου και χαμομηλιού για την διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας, αλλά και βιταμίνες Α και Ε που γνώριζε ότι βελτιώνουν την υφή και την ελαστικότητα.
photo3
ΤΟ SUCCESS STORY
Ήταν θέμα 25 χρόνων για να του έρθουν πραγματικά πλούτη και μεγαλεία. Το Bio-Oil ήταν τόσο μαγικό, που απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς πελάτες σε πάνω από 78 χώρες, κέρδισε 204 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος και έγινε best seller σε 17 χώρες. Οι γυναίκες έπαθαν εμμονή με αυτό…μόνο που δεν το λούζονταν!
photo5
ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
Πού να φανταζόταν ο κυριούλης με τις πάπιες τέτοια επιτυχία; Το μαγικό λαδάκι ξεπουλούσε από μόνο του, κι αυτό όχι μόνο λόγω της αποτελεσματικότητάς του, αλλά και των πολλαπλών του χρήσεων. Το Bio-Oil μπορούσε κανείς να το βάλει στις ουλές και τις ραγάδες του για βελτίωση της υφής, στο πρόσωπο για αντιγήρανση και λάμψη, στο σώμα για ενυδάτωση, για μετά την αποτρίχωση αλλά και για παράταση του μαυρίσματος. Στις ουλές ακμής και τις δυσχρωμίες ή ακόμα και σε ηλιακά εγκαύματα, και ο κατάλογος με τις χρήσεις του μαγικού ελαίου ολοένα και μεγάλωνε.

Ήταν πραγματικά μεγάλη η χαρά του κυριούλη με τις πάπιες, όλη αυτή η ιστορία. Ακόμα και αν οι γυναίκες που αγόραζαν το μαγικό λαδάκι, δεν γνώριζαν ούτε το όνομά του, ούτε ότι αυτό που κρατούν στα χέρια τους προήλθε από την τόσο τεμπέλικη συνήθειά του να κοιτά τις πάπιες από το παγκάκι! Κι έζησε αυτός καλά και εμείς ομορφότερα…
photo6
ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Νο1: Κάνε αυτό που αγαπάς και κάνε το με αγάπη, και η ζωή θα σου το ανταποδώσει. Ό,τι και αν είναι αυτό, ακόμα και αν αγαπάς να χαζεύεις τις πάπιες από το παγκάκι, κάνε το χωρίς ενοχές.
Νο2: Σκέψου και ονειρέψου χωρίς όρια γιατί αυτά υπάρχουν μόνο στη σκέψη σου.
Νο3: Αναζήτησε το Bio-Oil στα φαρμακεία και στα Hondos Center, γιατί κάτι ξέρουν οι πάπιες και οι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη που το χρησιμοποιούν! ( €11,95 τα 60ml). Κάνε λίγη υπομονή και θα έρθει και στην Ελλάδα η πιο μεγάλη του συσκευασία.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News