Δάχτυλα ή Πινέλο: Τι είναι καλύτερο για να απλώνεις το μακιγιάζ σου;

By

Αυτή η απορία πάντα υπήρχε μέσα στο όμορφο κεφαλάκι μου: Πρέπει να απλώνω το μακιγιάζ μου με τα δάχτυλα ή με πινέλο; Έψαξα, λοιπόν, και βρήκα μια απάντηση από έναν ειδικό.

Οι απόψεις διίστανται. Άλλοι makeup artists είναι υπέρ του πινέλου και άλλοι υπέρ των δαχτύλων. Σε αυτό που συμφωνούν όλοι είναι στο ότι εξαρτάται από το τι προϊόντα χρησιμοποιείς. Υπάρχουν προϊόντα και σημεία του προσώπου που θέλουν πινέλο και άλλα σημεία και προϊόντα που θέλουν δάχτυλα.

kl_makigiaz01

Δεν πρόκειται, για παράδειγμα, να πετύχεις το τέλειο cat eye μακιγιάζ με τα δάχτυλά σου αλλά σίγουρα μπορείς να απλώσεις με αυτά το makeup σου. Οι περισσότεροι makeup artists είναι της άποψης να βάζεις τη βάση σου με πινέλο έτσι ώστε να έχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το ίδιο προτείνουν και για το άπλωμα του concealer. Tέλος οι περισσότεροι συμφωνούν πως είναι πολύ καλύτερο να βάζεις το κρεμώδες ρουζ σου με τα δάχτυλά σου και όχι με πινέλο.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Θέλεις να καταφέρεις να κάνεις σπαγγάτο; Οι 9 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Έχεις δει τις μπαλαρίνες και τις έχεις θαυμάσει για την ευλυγισία τους! Πόσο θα ήθελες και εσύ να μπορείς...
Διαβάστε Περισσότερα