Δε χρειάζεται να πας κομμωτήριο τις γιορτές-Αυτά είναι τα 3 πανεύκολα χτενίσματα που θα κάνεις μόνη σου (video)

By

Είναι αλήθεια ότι ανήκω στις τυχερές γυναίκες που έχω μακριά μαλλιά  με χοντρή τρίχα κι ό,τι χτένισμα κι αν κάνω μου κρατάει αρκετές ημέρες. Ειδικά τις γιορτές αυτό είναι σωτήριο γιατί οι περισσότερες γυναίκες που φτιάχνουν τα μαλλιά τους σε κομμωτήρια, μετά από 2 μέρες μην πούμε 1, φαίνονται αχτένιστες. 

Κάποιες από αυτές έχουν καλό χέρι, όπως λέω εγώ, και μπορούν να τα σουλουπώσουν μόνες σου. Άλλες  πάλι δεν μπορούν να βάλουν ούτε τσιμπιδάκι. Και ναι σε αυτές ανήκω εγώ.

Παρόλα αυτά αν κάποιος με καθοδηγήσει θα κάνω ακριβώς ό,τι κάνει και το αποτέλεσμα θα φαίνεται σαν να πήγα στο κομμωτήριο. Τώρα λοιπόν τις γιορτές που δεν μου περισσεύουν χρήματα να πηγαίνω μέρα παρά μέρα στο κομμωτήριο, και θεωρώ δεν είμαι η μόνη, σου προτείνω να φτιάξεις τα μαλλιά σου όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο που έχω ειδικά για σένα.

giortes1

Τα δύσκολα χτενίσματα μπορεί να είναι δουλειά του κομμωτή, ωστόσο καθώς έψαχνα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο youtube για εύκολα χριστουγεννιάτικα-πρωτοχρονιάτικα hairstyles, έπεσα πάνω σε ένα βίντεο που θα σου χρειαστεί. Γίνει εσύ ο κομμωτής του εαυτού σου! Μπορεί να σου φανεί βουνό η διαδικασία αλλά πραγματικά είναι παιχνιδάκι. Από την στιγμή που εγώ, την έκανα, μπορείς κι εσύ. Και μιλάω για τον εαυτό μου γιατί με τα μαλλιά δεν το έχω καθόλου!

Θα δεις 3 πανεύκολα χτενίσματα που μπορούν να γίνουν σε όλα τα μαλλιά και θα είσαι χτενισμένη όλη την περίοδο των γιορτών. Άσε που δε θα σου στοιχίσουν τίποτα! Και θα είσαι χτενισμένη σα να πήγες κομμωτήριο και η τσέπη σου δε θα έχει επιβαρυνθεί.

Είμαι σίγουρη ότι ξαναέβαλες το βίντεο και προσπαθείς να κάνεις το πρώτο χτένισμα! Καλές γιορτές.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News