Δείξε τον πιο όμορφο, καλοκαιρινό εαυτό σου με 4 καλοκαιρινά χτενίσματα έτοιμα σε 5 λεπτά!

By

Σου βρήκαμε 4 πανεύκολα, γρήγορα και όμορφα χτενίσματα για όλες τις ώρες της ημέρας και ιδανικά για την περίοδο των διακοπών! 

H πλεξίδα στο πλάι

kl_mallia01

Πρόκειται για ό,τι πιο απλό υπάρχει αλλά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δεν χρειάζεται να έχω καν ισιωμένα μαλλιά για να την κάνω.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια χωρίστρα στο πλάι και έπειτα να πάρεις μια τούφα από τη μια μεριά και να την πλέξεις. Μόλις ολοκληρώσεις την πλεξίδα δέσ’την με ένα λαστιχάκι. Έπειτα χώρισε στα τρία τα μαλλιά σου και πλέξε μια δεύτερη πλεξίδα με την πρώτη να περιέχεται μέσα στη δεύτερη.

Στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι και είσαι έτοιμη. Άφησε και μερικά τουφάκια ανέμελα να πέφτουν από την άλλη μεριά (όπως φαίνεται και στη φωτό) και έγινες και πάλι κοριτσάκι.

Ο κότσος του Σαμουράι

kl_mallia02

Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά κάθε φορά που βλέπω έναν τέτοιο κότσο μου θυμίζει κάτι σε Σαμουράι. Όπως και να’χει προκείται για ένα super trendy χτένισμα το οποίο μπορείς να ετοιμάσεις σε 5 λεπτά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου σε μια αλογοουρά. Μόλις το κάνεις τράβηξε λίγο τα μπροστά μαλλιά σου έτσι ώστε η αλογοουρά να μην είναι τέλεια. Στριφογύρισε την αλογοουρά σου και κάν’την έναν ωραίο κότσο. Στερέωσε τον κότσο με ένα λαστιχάκι και στερέωσε ό,τι πετάει με μερικά τσιμπιδάκια. Έτοιμη!

Η μικρή Ολλανδέζα

kl_mallia04

Το μόνο που θα χρειαστείς για να κάνεις αυτό το χτένισμα (το οποίο φαίνεται αρκετά επίσημο και δείχνει σαν να σου πήρε ώρες να το δημιουργήσεις) είναι μια λεπτή κορδελίτσα της επιλογής σου. Η Zoella (η youtuber που κάνει το μοντέλο) προτίμησε μια λευκή κορδελίτσα με λουλουδάκια. Βάλε την κορδέλα στα μαλλιά σου αφήνοντας την φράντζα σου (αν έχεις) απ’έξω. Έπειτα πέρνα τα μαλλιά σου μέσα από την κορδέλα. Ξεκίνα σιγά-σιγά να μαζεύεις τα μαλλιά σου ανά τούφες απ’έξω προς τα μέσα. Μάζεψέ τα όλα. Βάλε τσιμπιδάκια για να στερεώσεις το αποτέλεσμα. Το χτένισμά σου είναι πανέτοιμο.

kl_mallia03

Η super χίπις

kl_mallia05

Αυτό το τελευταίο χτένισμα το αγαπώ! Είναι τόσο εύκολο και τόσο στιλάτο που θέλω να το κάνω όλο το καλοκαίρι. Ξεκίνα κάνοντας μια απλή αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι σου. Έπειτα πάρε μαι τούφα από την αλογοουρά και τύλιξέ την γύρω από την αλογοουρά σου για να μην φαίνεται το λαστιχάκι. Πάρε μια μπαντάνα, δίπλωσέ την και δέσ’την στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου.

Το παρακάτω video θα σε κατατοπίσει πλήρως για όλες τις λεπτομέρειες…

Εσύ ποιο από τα 4 χτενίσματα θα επιλέξεις; 

photo cover: @mikutas

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News