Δες όλα όσα μπορεί να κάνει το πιστολάκι πέρα από το να στεγνώσει απλά τα μαλλιά σου!

By

Μπορεί να το χρησιμοποιείς μόνο για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου αλλά έχει και πολλές άλλες χρήσεις στις οποίες δεν πάει ο νους σου. Δες ποιες είναι αυτές!

Τζιν παντελόνι: Αν έχεις κάποιο τζιν που δεν σου κουμπώνει εύκολα (έφαγες κάτι παραπάνω βρε αδερφέ και τώρα δυσκολεύεσαι να το κουμπώσεις) τότε μπορείς να το ζεστάνεις λίγο με το πιστολάκι στην περιοχή του φερμουάρ ή των κουμπιών. Ο ζεστός αέρας θα το βοηθήσει να μαλακώσει λίγο με αποτέλεσμα να κουμπώσει πολύ πιο εύκολα.

Ατμός: Μετά το ντους συνήθως το μπάνιο σου είναι σαν θάλαμος αερίων. Έχει τόσο ατμό που από το καυτό νερό που χρησιμοποιήσες που δεν βλέπεις μπροστά σου. Πάρε το πιστολάκι και ρίξε λίγο κρύο αέρα μέσα στο μπάνιο. Θα δεις τον ατμό να εξαφανίζεται στο λεπτό.

kl_mallia01

Πληκτρολόγιο: Ένας υπέροχος τρόπος για να καθαρίζεις το σεσουάρ σου από τη σκόνη και τις βρωμιές είναι να το φυσήξεις με το πιστολάκι για λίγο με κρύο αέρα. Όλες οι σκόνες θα πάνε από εκεί που ήρθαν.

Νύχια: Για να μην κάθεσαι σαν τον ψαλιδοχέρη με τις ώρες μέχρι να στεγνώσουν τα φρεσκοβαμμένα σου ρούχα, η λύση είναι μια. Πάρε το πιστολάκι και στέγνωσε τα νύχια σου αμέσως με κρύο αέρα.

Εσύ έχεις σκεφτεί κάποια άλλη χρήση που μπορεί να έχει το πιστολάκι; Αν ναι, περιμένω να τη δω στα σχόλια!!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News