Δες πως θα παραμείνεις φλογερή κοκκινομάλλα!

By

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι σύμβολο θηλυκότητας, αυτό αποδεικνύεται και από τις επιλογές των μεγάλων αστεριών του Hollywood. Αν θες και εσύ να είσαι μια φλογερή κοκκινομάλλα, τότε δες παρακάτω μικρά, καθημερινά μυστικά για να διατηρήσεις τη λάμψη και το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σου.

Θερμοκρασία
Το κόκκινο χρώμα μπορεί να είναι καυτό, όμως αγαπάει μόνο τη δική του ζέστη. Για να έχει διάρκεια το χρώμα είναι κανόνας απαράβατος να διατηρείται σε χαμηλή θερμοκρασία η τρίχα. Χαμηλές θερμοκρασίες στο λούσιμο, στο ξέβγαλμα με conditioner αλλά και στο στέγνωμα με πιστολάκι.
red-head

Ποιότητα βαφής

Το κόκκινο ξεθωριάζει πολύ εύκολα και βγάζει χρώμα. Μία καλή βαφή θα βγάλει χρώμα στην αρχή, ενώ μία πιο φθηνή θα βγάζει συνέχεια. Χρειάζεται πάντα ικανή ποσότητα και ποιότητα βαφής για να διαρκέσει σε βάθος χρόνου. Έχει παρατηρηθεί πως ήδη στις πρώτες δέκα ημέρες υπάρχει 20% απώλεια του χρώματος και φλερτάρει με το χάλκινο. Ένα μήνα μετά η τρίχα είναι πλέον χάλκινη.

red-hair

Ο ήλιος και το χλώριο είναι εχθροί του
Απέφυγε την επαφή με το χλώριο και να χρησιμοποιείς πάντα ένα αντηλιακό μαλλιών για να διατηρηθεί το φλογερό χρώμα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καλό θα είναι να επιλέγεις ήπιες φυσικές αποχρώσεις του κόκκινου. Αν και το κόκκινο χρώμα απαιτεί λευκή επιδερμίδα, ο συνδυασμός του με τις μεσογειακές επιδερμίδες μπορεί να δώσει συγκλονιστικά αποτελέσματα, χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή για να παραμένει αισθητικά σωστό το αποτέλεσμα. Προσοχή στη μαυρισμένη επιδερμίδα του καλοκαιριού!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News