Δοκίμασα να βάλω conditioner πριν το σαμπουάν! Δες τι έγινε…

By

Το πρωτοείδα στο pinterest και είπα να το δοκιμάσω για να σου μεταφέρω την εμπειρία μου.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ξανακούσει ποτέ κάποιον να βάζει το conditioner πριν το σαμπουάν και μιας και μου αρέσει να δοκιμάζω όλα τα περίεργα πράγματα σε αυτή τη ζωή, είπα να το δοκιμάσω και αυτό.

Σύμφωνα με την Nina Dimachki, την διευθύντρια της Kerastase, βάζοντας conditioner πριν το σαμπουάν θρέφεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα βαραίνεις. Επίσης υποτίθεται πως με αυτήν την τεχνική κάνεις το στέγνωμα και το χτένισμα με το πιστολάκι να διαρκεί περισσότερο.

Μιας και τα μαλλιά μου είναι λεπτά (το συγκεκριμένο tip λένε πως είναι κυρίως για γυναίκες με λεπτή τρίχα) το δοκίμασα. Αφού έβαλα το conditioner στα μαλλιά μου, το άφησα για 2-3 λεπτά, το ξέπλυνα και λούστηκα κανονικά, στέγνωσα τα μαλλιά μου με μια βαμβακερή πετσέτα.

Έπειτα άφησα τα μαλλιά μου να στεγνώσουν φυσικά και περίμενα τα αποτελέσματα.

Το μόνο που παρατήρησα ήταν πως τα μαλλιά  μου έγιναν πιο φουντωτά και μου θύμιζα έντονα αυτά τα μαλλιαρά σκυλάκια με το πλούσιο φουντωτό τρίχωμα.

Αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο έναν φίλο μου κομμωτή για να μου πει τη γνώμη του. Φυσικά δεν είχε ακούσει ποτέ το συγκεκριμένο κόλπο και μου είπε: “Προσωπικά θα σου έλεγα να μην υιοθετήσεις αυτή τη συνήθεια γιατί αν λούζεσαι μετά το conditioner είναι σαν να ξεπλένεις όλα τα συστατικά του conditioner από τα μαλλιά σου. Εμένα αυτή είναι η λογική μου και σου συνιστώ να μην το κάνεις”.

Μετά από αυτό κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Θα συνεχίσω να λούζομαι πρώτα και μετά να βάζω conditioner μέχρι να βγει κανένα άλλο τρελό κόλπο που θα θέλω να δοκιμάσω!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News