Δώσε ξανά ζωή στην ξεραμένη σου μάσκαρα!

By

Δεν είναι καιρός για έξοδα και μόλις συνειδητοποίησες ότι η μάσκαρά σου έχει ξεραθεί και έχει πήξει και δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Μην την πετάξεις. Υπάρχει λύση που θα σου λύσει τα χέρια.

Εννοείται πως αν έχεις τη συγκεκριμένη μάσκαρα πάρα πολλά χρόνια καλό είναι να την πετάξεις γιατί προφανώς θα έχει λήξει. Αν, όμως, δεν την έχεις πολλά χρόνια και παρόλα αυτά έχει ξεραθεί δες τι μπορείς να κάνεις για να την επαναφέρεις στη ζωή.

kl_mascara01

Βεβαιώσου ότι έχεις κλείσει καλά το καπάκι της μάσκαρα και τοποθέτησέ την όπως είναι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Άφησέ την εκεί για 2-3 λεπτά και βγάλ’την. Το ζεστό νερό θα κάνει και πάλι ρευστή την ξερή μάσκαρα εξαφανίζοντας και τους σβόλους.

Τέλος να θυμάσαι να κλείνεις καλά το καπάκι της μάσκαρα και να μην την ανοιγοκλείνεις συνεχώς όταν τη χρησιμοποιείς. Αυτοί είναι δύο από τους πιο σημαντικούς λόγους που την ξεραίνουν και δεν θέλεις να μπεις και πάλι σε μια παρόμοια διαδικασία.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News