Δώσε τέλος στα μαύρα στίγματα με τη θεραπευτική μάσκα της στιγμής

By

Δοκίμασα τη diy θεραπευτική μάσκα κατά των μαύρων στιγμάτων της Huda Kattan και τρέχω να γράψω το κείμενο αυτό για να σου εξηγήσω γιατί έχεις αργήσει ήδη… Ακόμα εδώ είσαι; Πήγαινε τώρα στην κουζίνα!
Κι όμως! Στο ντουλάπι της κουζίνας σου κρύβεται το μυστικό αυτό υλικό, που ακούει στο όνομα μαγειρική σόδα. Όπως φουσκώνει πολύ ωραία τα κουλουράκια και τις ζύμες σου έτσι θα αποτελέσει καταλυτικό υλικό στη μάσκα, που θα φτιάξουμε.

Πάρε ένα μικρό μπολ και βάλε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, 1 κουταλάκι του γλυκού οδοντόκρεμα, 1 κουταλιά της σούπας νερό και ανακάτεψε τα καλά. Τώρα πάρε μια καθαρή οδοντόβουρτσα, βούτα την μέσα στο υλικό και πάρε λίγο από το υλικό. Μην περιμένεις να είναι ιδιαίτερα σταθερό το μείγμα, ούτε μην αναφωνήσεις από φόβο γιατί έχει μπουρμπουλίθρες, η σόδα αρχίζει να δρα…

Άρχισε σε στεγνό δέρμα να κάνεις κυκλικές κινήσεις με την οδοντόβουρτσα, ξεκίνα από τη μύτη, που συνήθως είναι το σημείο του προσώπου με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαύρων στιγμάτων και συνέχισε και στα άλλα σημεία. Πρόσεξε την περιοχή των ματιών, σε περίπτωση που σου πεταχτεί υλικό, ξέπλυνε αμέσως με μπόλικο, κρύο νερό.
maura-stigmata-diy-maska-keepup

Αν κάποια στιγμή αισθανθείς έντονο τράβηγμα, ίσως φταίει που η οδοντόκρεμα σου είναι ιδιαίτερα «καυτερή». Την επόμενη φορά διάλεξε μια πιο ήπια. Η συγκεκριμένη μάσκα δεν χρειάζεται χρόνο να μείνει στο πρόσωπο σου, μόλις τρίψεις ικανοποιητικά τα προβληματικά σημεία με την οδοντόβουρτσα ξέπλυνε με κρύο νερό και σκουπίσου ταμποναριστά.

Είσαι έτοιμη! Λιγότερα μαύρα στίγματα και λαμπερό, λείο δέρμα με μία μόνο φορά. Φαντάσου να το κάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα; Τέλος μαύρα στίγματα!

Δες την εμπειρία της Huda Kattan:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xzk6AlA_Enw]

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News