Είσαι μύωψ; Δες όλα όσα πρέπει να προσέξεις στο μακιγιάζ σου!

By

Τα γυαλιά μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Μπορούν καταρχάς να σε κάνουν να βλέπεις, να σε δείχνουν πιο έξυπνη και να σε βοηθήσουν να γλιτώσεις από όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις με τους φακούς επαφής. Τι γίνεται, όμως, με το μακιγιάζ;

Δες όλα όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις αν φοράς γυαλιά μυωπίας για να γίνει το θέμα του μακιγιάζ εύκολη υπόθεση για σένα.

Κάνε: Βάλε μπόλικο eyeliner στο πάνω και κάτω βλέφαρο. Όσο πιο χοντρός είναι ο σκελετός σου τόσο πιο έντονο πρέπει να είναι το eyeliner σου. Με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται τα γυαλιά σου να επισκιάσουν τα μάτια σου. Χρησιμοποίησε σκουρόχρωμες σκιές στο πάνω βλέφαρό σου και λευκό ή nude στο κάτω βλέφαρό σου για να δημιουργήσεις μια αντίθεση και να αναδείξεις τα μάτια σου.

kl_myopia01

Μην κάνεις: Μην βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα σε ενοχλούν κάθε φορά που ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου. Μείνε με τις δικές σου βλεφαρίδες και πέρασέ τις με 1-2 γερές στρώσεις μάσκαρα.

Κάνε: Χρησιμοποίησε κονσίλερ κάτω από τα μάτια σου. Μην σκέφτεσαι ότι επειδή φοράς γυαλιά μπορείς να αποφύγεις το κονσίλερ. Το κονσίλερ είναι πολύ σημαντικό ειδικά για σένα που φορά γυαλιά. Τα γυαλιά που βρίσκονται μέσα στον σκελετό σου μπορεί να κάνουν ακόμα πιο έντονη τη δυχρωμία. Βάλε λίγο κονσίλερ σε ένα πινέλο και άπλωσέ το στην εσωτερική γωνία του ματιού σου και όπου βλέπεις μαυρίλα.

Μην κάνεις: Μην ξεχνάς τα φρύδια σου. Μπορεί να μην φαίνονται πολύ από τα γυαλιά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τα περιποιείσαι. Γέμισέ τα (όπου υπάρχουν κενά) και χτένισέ τα με ένα ειδικό για τα φρύδια χτενάκι.

Κάνε: Να θυμάσαι πως τα έντονα βαμμένα χείλη είναι πάντα καλή ιδέα. Η ισοροοπία είναι το κλειδί. Βάλε ένα έντονο κόκκινο ή ένα καυτό ροζ στα χείλη σου και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. That’s my girl!!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News