Είσαι βιαστική; 10 λεπτά είναι αρκετά για το τέλειο πρωινό μακιγιάζ!

By

Όσο κι αν προσπαθώ να είμαι έτοιμη για τη δουλειά νωρίς για να μην τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω να ντυθώ και να βαφτώ, δεν τα καταφέρνω. Το μόνο που καταφέρνω κάθε-μα κάθε-πρωί είναι να ντύνομαι βιαστικά στο παρά 20 και να μου μένουν μόνο 5-10 λεπτά για να βαφτώ λίγο πριν φύγω για το γραφείο.

Αυτό φυσικά με έχει κάνει expert στο θέμα “πρωινό μακιγιάζ” και έχω καταλήξει στα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθώ (και σου προτείνω) για να δείχνω όσο το δυνατόν καλύτερη σε λιγότερο χρόνο.

kl_proino01

Απόφυγε οτιδήποτε βαρύ: Δεν χρειάζεται να καλύψεις πρωί-πρωί την επιδερμίδα σου με βαριές βάσεις. Αντιθέτως αφού απλώσεις μια στρώση αντηλιακό μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο προϊόν που έχει πολλές χρήσεις, όπως είναι οι BB και οι CC κρέμες. Αυτές ενυδατώνουν, τονώνουν και έχουν και καλυπτική δράση.

Δες επίσης πώς να κάνεις κυμματιστά τα μαλλιά σου με τον πιο εύκολο τρόπο.

Παρέλειψε τις σκιές και βάλε μόνο μάσκαρα και λίγο eyeliner: Προσωπικά, επειδή δεν αγαπώ το έντονο μακιγιάζ ειδικά τα πρωινά, προτιμώ να βάζω μόνο λίγη μάσκαρα στα μάτια μου. Αν εσύ θέλεις κάτι παραπάνω μπορείς να βάλεις και λίγο eyeliner το οποίο θα τονίσει το βλέμμα σου.

Μην ξεχνάς το highlight: Επειδή δύσκολα θα ξυπνήσεις με λαμπερή επιδερμίδα (δεν είναι πολλοί αυτοί που καταφέρνουν να κοιμούνται πάνω από 7 ώρες την ημέρα), καλό είναι να απλώσεις λίγο highlighter στην επιδερμίδα σου. Αυτό θα της δώσει μια φυσική λάμψη.

kl_proino02

Τελείωσε με τα χείλη σου: Δεν χρειάζεται να βάψεις έντονα τα χείλη σου για να πας στο γραφείο. Μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις ένα ενυδατικό lip balm το οποίο και θα ενυδατώσει και θα δώσει λίγο χρώμα στα χείλη σου. Μάλιστα, βάζοντάς το στην τσάντα σου μπορείς να το ανανεώνεις ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να είσαι όμορφη στο γραφείο. Τα παραπάνω είναι αρκετά και θα σου χαρίσουν μια μοναδική φυσική λάμψη δίνοντάς σου την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News