Μr Burberry: Το επόμενο δώρο για τον καλό σου… αν δε θέλεις να πέσεις πάλι στα ίδια!

By

Ψάχνεις το επόμενο δώρο για τον καλό σου αλλά δε θέλεις να πέσεις πάλι στα ίδια;

Ειδικά αν είστε χρόνια μαζί, τα πράγματα δυσκολεύουν. Έχεις πάρει σχεδόν τα πάντα. Και κάποια από αυτά δεν τα χρησιμοποίησε παρά μόνο μια φορά … ίσως και καμία. (Ακόμη να βάλει εκείνο το πουκάμισο).

Ας ξεκινήσουμε από αυτή την απλή παραδοχή: Δεν έχουμε πάντα έμπνευση. Αλλά αν σκεφτείς τις βασικές ανάγκες του – οι οποίες είναι και δικές σου – ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου.

Αν ο σύντροφός σου ανήκει στην κατηγορία των μουσάτων, αξύριστων με μακριά μαλλιά σου έχω τη λύση. Κουράζεσαι από τα χράτσα χρούτσα στο προσωπάκι σου αλλά αν του πάρεις μόνο μια μαλακτική για γένια δε θα είναι και τόσο κομψό.

Η απάντηση απλή: Προϊόντα grooming, όχι όμως μια ακόμη ανδρική σειρά περιποίησης για το αγόρι μας, αλλά κάτι που να μας κάνει να αναφωνούμε κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί “Hey Mister!”. Για αυτό επέλεξα τη ολοκληρωμένη σειρά με το αισθησιακό, πικάντικο και ξυλώδες άρωμα Mr. Burberry EDP…

Τα προϊόντα grooming Mr. Burberry προσφέρουν εξειδικευμένη περιποίηση, η οποία περιλαμβάνει καθαρισμό, ενυδάτωση, προϊόντα για το ξύρισμα καθώς και πηλό για τα μαλλιά και τη γενειάδα.

Και επειδή οι άντρες είναι σαν τα μικρά παιδιά, σου έχω τον απόλυτο οδηγό περιποίησης του Mr. Burberry για να τον εκπαιδεύσεις. Τι να κάνουμε, τα αγόρια μας θέλουν λίγη προσοχή παραπάνω!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το καθαρό δέρμα είναι το πρώτο βήμα της ανδρικής περιποίησης. To gel καθαρισμού με το μοναδικό άρωμα Mr. Burberry αφήνει την επιδερμίδα, καθαρή, φρέσκια και διακριτικά αρωματισμένη.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ

Μετά το ξύρισμα, το δέρμα του αγοριού μας πρέπει να ενυδατωθεί. Το ενυδατικό balm είναι ιδανικό για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα, καθώς είναι σχεδιασμένο να καταπραΰνει και να ανανεώνει την επιδερμίδα, προκειμένου να αποφεύγεται ο ερεθισμός. (Τέρμα τα παραπόνα)

ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ

Η γοητεία κρίνεται στις λεπτομέρειες: Τα καλοχτενισμένα μαλλιά και τα περιποιημένα γένια, δίνουν σε κάθε άνδρα την τελευταία πινελιά για να γοητεύσει. Ο πηλός Mr. Burberry για την περιποίηση των μαλλιών και της γενειάδας, βοηθά στον καλλωπισμό, στο σχήμα αλλά και στο κράτημα. Απλώνει και τρίβει μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά του για να ζεσταθεί πριν από τη χρήση και είναι έτοιμος!

With Love: Το άρωμα λένε σημαίνει χωρισμός… Προκαταλήψεις – καλού κακού πες του να σου δώσει ένα κέρμα πριν του δώσεις το σετ του! 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News