Ένας απίστευτος τρόπος να αντιμετωπίσεις ένα σπασμένο νύχι!

By

Τα νύχια σπάνε όλη την ώρα. Όσο κι αν θέλεις να τα μακρύνεις όλα μαζί δεν τα καταφέρνεις γιατί το σίγουρο είναι πως όλο και κάποιο θα σου σπάσει. Δες τι μπορείς να κάνεις για να το επιδιορθώσεις χωρίς να χρειαστεί να το κόψεις.

Θα χρειαστείς: ένα βερνίκι-βάση, ένα στεγνό φακελάκι τσαγιού (αχρησιμοποίητο), ένα μικρό ψαλίδι, ένα βερνίκι σε ό,τι χρώμα θέλεις.

Ξεκίνα κόβοντας το φακελάκι τσαγιού και αδειάζοντας το εσωτερικό του. Έπειτα κόψε το απ’έξω του στο σχήμα του νυχιού που έσπασες (όχι ολόκληρου του νυχιού, αλλά του μέρους που περισσεύει).

Άπλωσε τη βάση σε όλο το νύχι. Όσο είναι ακόμα υγρό, βάλε το χαρτάκι και πίεσέ το απαλά για να σταθεροποιηθεί. Άπλωσε από πάνω άλλη μια στρώση βάσης.  Άφησέ το να στεγνώσει.

Βάψε το νύχι σου δύο στρώσεις από το χρώμα που θέλεις.

Αυτό το κόλπο δουλεύει γιατί τα φακελάκια τσαγιού είναι πολύ λεπτά και ανθεκτικά. Κρατάνε το νύχι στη θέση του και δεν  φαίνονται και καθόλου.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα