Έτσι θα αποκτήσεις βελούδινα χείλη και αυτό είναι το νέο trend του NYFW!

By

Προσωπικά λατρεύω τα ματ κραγιόν, αυτά που δεν γυαλίζουν πάνω στα χείλη μου. Τώρα, όμως, μετά από την τελευταία Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν λίγο. Έρχεται το νέο trend στο κραγιόν που θέλει τα χείλη βελούδινα.

Κάτι μεταξύ του γυαλιστερού και του ματ το οποίο δημιούργησαν στα χείλη των μοντέλων στα show των Jason Wu και Tanya Taylor. Το αποτέλεσμα είναι μια απαλότητα και μια αίσθηση πολυτέλειας στην υφή που δεν έχεις ξανανιώσει.

kl_xeili01

Το μυστικό είναι να βάζεις κάποια χρωματιστή πούδρα (όπως είναι το ρουζ και οι σκιές) πάνω από το κραγιόν σου.

Δες επίσης πώς να κάνεις μόνη σου ένα πανεύκολο μακιγιάζ ματιών εμπνευσμένο από τα backstage του NYFW.

Στο show του Jason Wu, ο makeup artist χρησιμοποίησε ένα ματ κραγιόν. Πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει το show άπλωσε λίγο κόκκινο ρουζ σε σκόνη με τα δάχτυλά του πάνω στα χείλη για να δώσει αυτή τη βελούδινη υφή.

kl_xeili02

Λίγο αργότερα, στο show της Tanya Taylor είδαμε στις backstage φωτογραφίες να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Αν θέλεις να δώσεις μια ρομαντική αίσθηση στα χείλη σου τότε μπορείς να επιλέξεις να βάλεις λίγο ροζ ρουζ πάνω από το κραγιόν σου. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως βάζοντας πούδρα πάνω από το κραγιόν σου, το κάνεις να διατηρείται για πολύ περισσότερο πάνω στα χείλη σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News