Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους με τη βοήθεια 5 τροφών!

By

Μπορεί να φταίει το ότι κοιμάσαι λίγες ώρες ή μπορεί να είναι αποτέλεσμα των αλλεργιών σου, αλλά οι μαύροι κύκλοι σου κάνουν την εμφάνισή τους κάθε πρωί και εσύ πρέπει κάτι να κάνεις για να τους εξαφανίσεις.

Φέτες αγγουριού: Πάρε ένα αγγούρι και κόψ’το σε φέτες. Βάλε τις φέτες στα μάτια σου, αφού τις βάλεις για λίγο στο ψυγείο, και άφησέ τις για όση ώρα θέλεις. Το αγγούρι έχει αρκετό νερό και βιταμίνη Κ μέσα του και μπορεί να βοηθήσει στο ξέπρησμα των ματιών σου.

Φέτες πατάτας: Πάρε μια πατάτα, κόψ’την σε φέτες και βάλε δύο φέτες στα μάτια σου. Μάλιστα, η πατάτα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από το αγγούρι.

kl_kyklos02

Μαϊντανός: Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε βιταμίνες C και K, οι οποίες βοηθούν στη μείωση των κοκκινίλων και του πρηξίματος. Ανακάτεψε λίγο μαϊντανό με ζεστό νερό και βάλε το μείγμα κάτω από τα μάτια σου. Επαναλάμβανε μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Κουρκουμάς: Αυτό το κίτρινο μπαχαρικό που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας έχει πολλές χρήσεις. Ανακάτεψε λίγο κουρκουμά με λίγο χυμό από ανανά και φτιάξε την πιο τέλεια μάσκα για τους μαύρους κύκλους. Άπλωσε τη μάσκα κάτω από τα μάτια σου και άφησέ την εκεί για 10 λεπτά. Έπειτα αφαίρεσέ την με ένα βαμβακερό πανί στο οποίο θα έχεις βρέξει με ζεστό νερό.

kl_kyklos01

Γάλα: Το γάλα περιέχει συστατικά που καταπραϋνουν τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα. Βάλε σε μια πετσέτα κρύο γάλα και βάλε την πετσέτα στα μάτια σου. Άφησέ την για 10 λεπτά και έπειτα ξέπλυνέ της.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News