Φτιάξε μόνη σου τις κυματιστές μπούκλες της Gisele Bundchen χωρίς σίδερο ή πιστολάκι!

By

Το σίδερο για μπούκλες και το πιστολάκι καταστρέφουν τα μαλλιά (επομένως καλό είναι να αποφεύγεται η τακτική τους χρήση). Από την άλλη μεριά, το κομμωτήριο είναι μια ακριβή επιλογή την οποία σίγουρα δεν μπορείς να προτιμάς κάθε φορά που θέλεις να δημιουργήσεις ένα απλό κυμματισμό στα μαλλιά σου. Δες πώς θα αποκτήσεις τα υπέροχα κυμματιστά μαλλιά της Gisele με τη βοήθεια των καλτσών σου!

kl_mpoukla01

Αφού λουστείς και αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, λίγο πριν στεγνώσουν τελείως, ρίξ΄τους λίγο αφρό. Έπειτα πάρε μια λεπτή κάλτσα και τύλιξε γύρω από αυτήν μια τούφα από τα μαλλιά σου (μια αρκτά χοντρή τούφα). Γύρισέ την από τις άκρες προς τα πάνω. Στο τέλος δέσε τη μια άκρη της κάλτσας με την άλλη και κάνε το ίδιο με όλα τα μαλλιά σου.

Θα χρειαστείς γύρω στις 5-6 κάλτσες. Κοιμήσου όπως είσαι και το επόμενο πρωί ελευθέρωσε τα μαλλιά σου. Θα διαπιστώσεις (με γουρλωμένα μάτια) πως έχεις δημιουργήσει τις τέλειες μπούκλες.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News