Γιορτινό μακιγιάζ: Η make up artist Έλενα Χατζηνικολίδου αποκλειστικά στο KeepUp!

By

Οι γιορτές έφτασαν, οι πόλεις φόρεσαν τα καλά τους και οι βιτρίνες των καταστημάτων είναι στολισμένες με ό,τι μπορείς να φανταστείς. Μου αρέσει αυτή η υπερβολή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πολλές φίλες μου από τη δουλειά αλλά κι όχι μόνο, με ρωτούν συνέχεια πότε θα γράψω ένα θέμα για το γιορτινό μακιγιάζ. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να το κάνω και να επισκεφθώ την γνωστή make up artist και πολύ καλή μου φίλη, Έλενα Χατζηνικολίδου.

Μπαίνω μέσα στο κατάστημα καλλυντικών Inglot στη Γλυφάδα και δεκάδες γυναίκες έχουν πέσει από πάνω της για να τη ρωτήσουν τα tips εκείνα που θα τις δείχνουν όμορφες τη βραδιά του ρεβεγιόν. Της κάνω νόημα κι εκείνη ευγενική όπως πάντα έρχεται προς το μέρος μου για να της κάνω τη mini γιορτινή συνέντευξη. Αυτό νομίζω που θέλουν όλες οι γυναίκες να μάθουν κι ανάμεσά τους είσαι κι εσύ, είναι ποιο μακιγιάζ είναι στη μόδα αυτές τις γιορτές.

Είναι πολύ στη μόδα τα έντονα χείλη με το κονσίλερ και το έντονο eyeliner (το τραβηχτό πολύ). Λάμψη στα μάτια σα διαμαντάκια κι όχι τόσο το glitter. Φυσικά δε λείπουν οι έντονες βλεφαρίδες.

helen

Τελευταία το ότι δεν τονίζουμε χείλη γιατί έχουμε έντονα μάτια έχει ξεπεραστεί λίγο γιατί έχει έρθει το 30s πίσω που είναι αυτό με το μπορντομωβ κραγιόν με τα έντονα γκρι μάτια. Οπότε μπορούμε να υποστηρίξουμε και μια διαφορετική τάση.

Παρόλα αυτά αν μία γυναίκα βάψει έντονα τα μάτια της κάνει δηλαδή smokey eyes, προκειμένου να μην πέσει σε ατοπήματα καλό είναι να βάλει κραγιόν σε nude αποχρώσεις. Αλλά να μην είναι πολύ άτονο, αλλά προς το ροζ. Το άτονο μπορεί να δείξει τα χείλη άβαφτα. Δεν το θέλουμε αυτό. Είναι ωραίο το στόμα μας να είναι τονισμένο σωστά. Οπότε δεν πηγαίνουμε στις μπεζ αποχρώσεις. Δίνουμε μια πιο ροδαλή απόχρωση. Αυτό δίνει στο δέρμα μια νεανικότητα μία φρεσκάδα.

helen1

Το smokey μπορεί να είναι καφέ, πράσινο κι όχι μόνο μαύρο. Είναι η τεχνική κι όχι το χρώμα.

Eπισκέψου την Έλενα Χατζηνικολίδου στο φυσικό της χώρο

https://www.facebook.com/Elena.Chatzinikolidou/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News