Γιορτινό μανικιούρ: Έκανα έρευνα αγοράς και σου παρουσιάζω τις νέες τάσεις!

By

Αυτές τις μέρες είναι λίγο πολύ αφιερωμένες στα παιδιά και στις γυναίκες που θέλουν να είναι λαμπερές στα ρεβεγιόν. Έτσι κι εγώ προτού καθίσω στο γιορτινό τραπέζι και κάνω ρεβεγιόν με τους αγαπημένους μου ανθρώπους, φίλους και οικογένεια, επισκέφθηκα το αγαπημένο μου μέρος. Εκεί που η κάθε γυναίκα θέλει να είναι γιατί ξεκουράζεται. Στο μαγαζί της φίλης μου, Βάλης, στο Your Way, στην Ιωάννου Μεταξά στη Γλυφάδα. Μόλις μπήκα, αντίκρισα ένα γυναικομάνι που ήρθε να κάνει τα νύχια του με τα λαμπερά χρώματα των γιορτών. Άλλες τα  έκαναν κόκκινο γαλλικό, άλλες κατακόκκινο της φωτιάς ενώ άλλες προτίμησαν τις γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ.

Φυσικά κάθισα στον καναπέ του ανακαινισμένου χώρου και απόλαυσα το ζεστό τσάι μου μέχρι να έρθει η δική μου σειρά για να κάνω μανικιούρ. «Μαύρα ή μπορντό»; Με ρώτησε η φίλη μου, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι δεν μου αρέσει το κόκκινο χρώμα ή τα στρας πάνω στα νύχια. Παραδίπλα μου μια πελάτισσα ζήτησε να κάνει lace νύχια ή αλλιώς νύχια από δαντέλα. Της ζήτησα να τις βγάλω κάποιες φωτογραφίες προκειμένου να σου τις δείξω σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κι εσύ κάτι παρόμοιο.

Lace νύχια

H συγκεκριμένη τεχνική που γίνεται δημιουργεί μία ψευδαίσθηση δαντελένιας υφής πάνω στα νύχια. Αυτό φυσικά όταν κλείσεις ραντεβού θα πρέπει να το πεις στην κοπέλα, καθώς θα σου πάρει περισσότερο χρόνο. Το νέο trend του χειμώνα αποκτά όλο και περισσότερες οπαδούς οι οποίες θέλουν τα νύχια τους να μοιάζουν με στολίδι.

lace1

lace2

Κόκκινο γαλλικό. Το χρώμα αυτό είναι γιορτινό. Αντί λοιπόν να βάψεις τα νύχια σου κόκκινα ή να κάνεις γαλλικό με το γαλακτερό χρώμα, σου προτείνω να τα κάνεις όπως θα δεις στις φωτογραφίες! Σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά στο ρεβεγιόν.

kokkino1

kokkino2

Nude. Όπως στο μακιγιάζ έτσι και στα νύχια, το χρώμα αυτό πηγαίνει με όλα τα ρούχα κι όλα τα στυλ. Αρκεί φυσικά το δέρμα σου να μην είναι πολύ λευκό γιατί δε θα κάνει καμία αντίθεση.

nude

Είναι στο δικό σου χέρι, ποια τεχνική και ποιο χρώμα θα επιλέξεις για αυτές τις γιορτές! Το παν είναι να αισθάνεσαι εσύ όμορφα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News