2+1 λάθη διακόσμησης που κάνεις στο μικρό σου διαμέρισμα!

By

Μπορεί να νομίζεις πως πρέπει να κάνεις ασφαλείς επιλογές σε ότι αφορά στη διακόσμηση του μικρού σπιτιού σου αλλά κάνεις λάθος. Βάλε printed υφάσματα και έντονα χρώματα σε έναν μικρό χώρο για να αποκτήσει χαρακτήρα. Θέλεις τουλάχιστον να έχει αυτό, εφόσον δεν έχει έκταση!

kl_spiti02

Διάβασε παρακάτω τα λάθη που μπορεί να κάνεις στο μικρό σου σπιτικό!

Παραγεμίζεις το χώρο

Όσο πιο λίγα πράγματα έχεις σε ένα σπίτι τόσο πιο μεγάλο θα δείχνει αυτό. Το ζητούμενο δεν είναι να το παραγεμίζεις με μικροαντικείμενα αλλά να επιλέγεις προσεκτικά έπιπλα και αντικείμενα που είναι χρήσιμα και έχουν και πάνω από μια χρήσεις.

Κάνεις ό,τι να’ναι

Μια υπέροχη λύση είναι να χωρίσεις τον χώρο σου σε κομμάτια ανάλογα με το ποια θέλεις να είναι η χρήση του κάθε χώρου. Αν, για παράδειγμα, μένεις σε γκαρσονιέρα τότε μπορείς να δημιουργήσεις έναν χώρο για χαλάρωση, έναν για φαγητό και έναν για δουλειά και να τον διακοσμήσεις ανάλογα. Μπορείς μάλιστα να διαχωρίσεις τους διάφορους χώρους βάζοντας ένα διαφορετικό χαλί στον καθένα έτσι ώστε να τον οριοθετήσεις.

kl_spiti03

Δεν υπολογίζεις τα χρώματα

Οι πιο ανοιχτόχρωμοι τοίχοι και τα πιο ανοιχτόχρωμα πατώματα και ταβάνια δίνουν αυτομάτως την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος σου είναι μεγαλύτερος από ότι μπορεί πραγματικά να είναι.

You may also like

Hot News