3 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να καταστρέψεις ένα ραντεβού!

By

Όταν είσαι single ένα τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο είναι πηγή ηρεμίας και χαλάρωσης. Το ίδιο βέβαια ισχύει και όταν έχεις κάποια σχέση. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το eHarmony, πάνω από το 60% των ερωτηθέντων απάντησε πως ένα ακατάστατο σπίτι είναι σημαντικός παράγοντας και αιτία χωρισμού.

Αν έχεις κανονίσει ένα ραντεβού στο σπίτι σου και το έχεις μετανιώσει υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις τον άλλον να μην σου ξανατηλεφωνήσει. Αντί να υιοθετήσεις μια ανάρμοστη και κρύα συμπεριφορά άσε το σπίτι σου να μιλήσει για σένα.

Ακαταστασία Αν θέλεις να πάει καλά ένα ραντεβού λογικά θα τακτοποιήσεις το σπίτι σου, θα αερίσεις καλά το χώρο και θα ανάψεις αρωματικά κεριά. Στην αντίθετη περίπτωση που θέλεις να αποτύχει το ραντεβού σου φρόντισε να μην τακτοποιήσεις και να δημιουργήσεις μια ενοχλητική μυρωδιά στο χώρο. Όλοι οι άνθρωποι λειτουργούν εγκεφαλικά και η οσμή είναι μια πολύ δυνατή αίσθηση. Αν, λοιπόν, θέλεις να καταστρέψεις το ραντεβού σου φρόντισε να κρύψεις οτιδήποτε βγάζει όμορφη μυρωδιά και να εμφανίσεις οτιδήποτε μυρίζει άσχημα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πολύ βαρύ αποσμητικό χώρου που σε μεγάλη ποσότητα θα πονοκεφαλιάσει το ραντεβού σου.

Άπλυτα Κανείς δεν θέλει να βλέπει τα άπλυτα του άλλου πόσο μάλλον όταν βρίσκεται στο μπάνιο για να πλύνει τα χέρια του πριν καθίσει να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο. Αν θέλεις να βάλεις το ραντεβού σου σε δεύτερες σκέψεις τότε αφήσε τα άπλυτα πάνω στο καλάθι απλύτων. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα τον/την αηδιάσει.

Άσχημα έπιπλα Σίγουρα δεν γίνεται να αλλάξεις όλα σου τα έπιπλα για να χαλάσεις ένα ραντεβού αλλά μπορείς να δείξεις την πιο άσχημη πλευρά τους. Αν ο καναπές σου έχει φθαρεί και έχεις ρίξει από πάνω ένα όμορφο ριχτάρι για να μην φαίνεται, τώρα ήρθε η ώρα να βγάλεις το ριχτάρι και να δείξεις την άσχημη κατάσταση του καναπέ σου. Κάντε το ίδιο με τα χτυπημένα τραπεζάκια σου, τα τρύπια μαξιλάρια και τα λερωμένα χαλιά.

Αν δοκιμάσεις όλα τα παραπάνω και το ραντεβού σου εξακολουθεί να σε κοιτάζει με θαυμασμό στα μάτια, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσεις τα τεχνάσματα και να προσπαθήσεις να σώσεις αυτό το ραντεβού γιατί προφανώς ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Μερικές φορές από τις αρχικά καταδικασμένες σχέσεις γεννιούνται μεγάλοι έρωτες.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News