4 σημεία στην κουζίνα σου που πρέπει να καθαρίζεις κάθε μέρα!

By

Μιας και είμαι νέα νοικοκυρά (λέμε τώρα) τώρα μαθαίνω σιγά-σιγά τι πρέπει να καθαρίζω μέσα στο σπίτι και κάθε πότε πρέπει να το κάνω. Μιας και έμαθα, λοιπόν, ποια 4 σημεία της κουζίνας πρέπει να καθαρίζονται κάθε μέρα είπα να σου τα πω!

Ο νεροχύτης

Τα κακά νέα είναι πως ο νεροχύτης της κουζίνας σου είναι ένα από τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να τον καθαρίζεις κάθε μέρα. Τα καλά νέα είναι πως είναι αρκετά εύκολο το καθάρισμά του. Πέρνα το με ξίδι καθημερινά πριν πας για ύπνο και δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί τίποτα.

kl_katharisma02

Οι πάγκοι και η επιφάνεια του φούρνου σου

Αν είσαι από τις τακτικές μαγείρισσες τότε κατά πάσα πιθανότητα θα  χρησιμοποιείς αρκετά τους πάγκους και το φούρνο σου. Φρόντιζε να τους περνάς και αυτούς με ξίδι μια φορά την ημέρα για να απολυμαίνονται. Μια φορά την εβδομάδα κάνε ένα πιο καλό καθάρισμα.

Το σφουγγάρι σου

Το σφουγγάρι της κουζίνας είναι ένα πάρα πολύ βρώμικο αντικείμενο. Καλό είναι να το βάζεις σε ένα μπολάκι με νερό και ξίδι και να βάζεις το μπολάκι μέσα στο φούρνο μικροκυμμάτων.

kl_katharisma03

Το τραπέζι της κουζίνας

Κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιείς το τραπέζι της κουζίνας αρκετά (ειδικά αν είσαι πολύ φαγανή ή αν είσαι μέλος πολυμελούς οικογένειας). Σκούπιζέ το καλά από ψίχουλα και πέρνα το με ένα υγρό πανί.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα