4 τρόποι για να τα βγάλεις πέρα με ένα μικρό μπάνιο!

By

Το μπάνιο στο σπίτι σου είναι πολύ μικρό και δεν έχεις χρήματα για  ολική ανακαίνιση; Υπάρχει λύση και όχι μόνο μία αλλά 4!!!

Δες πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο το λιγοστό χώρο σήμερα!

Μην έχεις περισσότερα πράγματα σε αυτό από όσα χρειάζεσαι

Το μπάνιο είναι ο χώρος που ετοιμάζεσαι το πρωί για τη δουλειά και χαλαρώνεις στο τέλος της ημέρας σου με ένα ζεστό μπάνιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρέπει να μαζεύεις σε αυτό ό,τι σαβούρα δεν χωράει σε κανένα άλλο δωμάτιο. Φρόντισε να έχεις σε αυτό μόνο τα απαραίτητα και αποθήκευσε όλα τα άλλα πράγματα που δεν χρησιμοποιείς κάθε μέρα, σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

kl_mpanio01

Φτιάξε το φωτισμό

Είτε υπάρχει παράθυρο στο μπάνιο σου είτε όχι, κατά πάσα πιθανότητα το φως στο μπάνιο σου είτε δεν θα είναι αρκετό είτε θα είναι χάλια. Γίνει δημιουργική και φρόντισε να υπάρχει σωστός φωτισμός σε κάθε γωνιά του μπάνιου σου έτσι ώστε να φαίνεται φωτεινό και καθαρό όλη μέρα. Επίσης είναι σημαντικό να έχεις καλό και δυνατό φως στον καθρέφτη σου έτσι ώστε να μπορείς να ετοιμάζεσαι όπως πρέπει το πρωί πριν πας στη δουλειά.

Φρόντισε να βρίσκεις εύκολα τα πάντα

Λόγω του ότι είναι μικρό το μπάνιο σου πρέπει να φροντίζεις να είναι τακτοποιημένο και όμορφα οργανωμένο. Μην πετάς απλά τα απαραίτητα (χαρτί υγείας, μωρομάντηλα και άλλα είδη υγιεινής) κάτω από το νιπτήρα. Οργάνωσέ το όλα όμορφα μέσα σε κουτιά χωρίς καπάκι και βάλε και ετικέτες πάνω τους για να τα βρίσκεις εύκολα.

kl_mpanio02

Σκέψου την άνεση

Μπορεί το πρωί που ετοιμάζεσαι ακόμη μισοκοιμισμένη να μη σε νοιάζει πόσο όμορφο και χαλαρωτικό είναι το μπάνιο σου, αλλά το βράδυ που επιστρέφεις κουρασμένη από τη δουλειά το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο.

Αν μένεις σε ενοίκιο και δεν σου επιτρέπεται να κάνεις πολλές αλλαγές, δες τι μπορείς να κάνεις χωρίς να αλλάξεις ουσιαστικά το χώρο αλλά μόνο οπτικά. Για παράδειγμα, πάρε ένα όμορφο χαλάκι το οποίο θα βάλεις μπροστά από την μπανιέρα. Βάλε μια όμορφη κουρτίνα γύρω από την μπανιέρα σου. Προτίμησε μεγάλες, σούπερ απαλές πετσέτες και αμέσως το μπάνιο σου θα δείξει πιο οικείο και όμορφο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News