5 γρήγορα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στο γυμναστήριο

By

Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς πολλών γυναικών είναι τι χτένσμα να κάνουν στο γυμναστήριο για να νιώθουν άνετα και ταυτόχρονα να δείχνουν στιλάτες. Παρακάτω θα δεις τα αγαπημένα μου χτενίσματα που δίνουν στιλ και ταυτόχρονα σε διευκολύνουν ώστε να κάνεις τη γυμναστική σου χωρίς να έχεις συνεχώς τρίχες μέσα στο πρόσωπό σου.

1. Ψηλός κότσος Το συγκεκριμένο χτένισμα έχει γίνει τάση εντός και εκτός γυμναστηρίου και θα σε βολέψει πολύ είτε κάνεις τρέξιμο, είτε χρειαστεί να ξαπλώσεις σε κάποιο στρώμα για yoga ή πιλάτες.

2. Γαλλικές πλεξούδες Το ιδανικό χτένισμα για όλες εσάς που δεν θέλετε να σας ενοχλούν τα μαλλιά σας όταν γυμνάζεστε ή για εσάς που κάνετε κάποια πολεμική τέχνη και πρέπει να φορέσετε κράνος. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό και για γυναίκες που ασχολούνται με την κολύμβηση και φοράνε σκουφάκι.

3. Πλεξούδα σαν κορδέλα Αν έχεις φράτζα ή αφέλειες και δεν θες να σε ενοχλούν την ώρα της γυμναστικής, τότε αυτό είναι ένα χτένισμα που θα λατρέψεις. Πολλές γνωστές αθλήτριες του στίβου επιλέγουν αυτό το look και στους αγώνες τους, γιατί δείχνει ωραίο και παράλληλα κρατάει όλα τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο.

4. Αλογοουρά με πλεξούδα Οι κοτσίδες είναι γενικά ένα look που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες στο γυμναστήριο γιατί είναι το πιο γρήγορο και εύκολο χτένισμα. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην άσκηση προτίμησε να δέσεις την αλογοουρά σου κάνοντας μια πλεξούδα. Με αυτόν τον τρόπο κρατάς τα μαλλιά σου πίσω και δίνεις περισσότερο στιλ στην εμφάνισή σου.

5. Ψαροκόκαλο Μια εναλλακτική ιδέα για εσένα που αγαπάς τις αλογοουρές και τις πλεξούδες είναι το ψαροκόκαλο. Μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω για να το πετύχεις αλλά θα το λατρέψεις!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News