5 πανεύκολοι τρόποι για να κάνεις το μπάνιο σου να ξεχωρίσει!

By

Κάθε φορά που κοιτάω το μπάνιο σου σκέφτομαι πως θα ήθελα να το μεταμορφώσω με απλούς και οικονομικούς τρόπους. Τα πράγματα είναι απλά και με λίγη φαντασία μπορείς να κάνεις θαύματα χωρίς να ξοδευτείς. Δες 5 τρόπους που θα κάνουν το μικρό σου μπάνιο να ξεχωρίσει.

Βάλε ένα χρωματιστό χαλάκι

kl_mpanio01

Τα χρωματιστά χαλάκια είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνεις το μπάνιο σου να ξεχωρίσει. Συνδύασε την πρακτικότητα με το στιλ και κάνε το μπάνιο σου να αποκτήσει διαφορετικό αέρα.

Βάψε το ταβάνι σου

kl_mpanio02

Αν στο επιτρέπει ο σπιτονοικοκύρης μπορείς να βάψεις το ταβάνι σου και να βάλεις λίγο χρώμα στο μικρό σου μπάνιο χωρίς να το παρακάνεις. Θα το βλέπεις κάθε φορά που θα χαλαρώνεις μέσα στην μπανιέρα σου και θα χαίρεσαι…

Δοκίμασε να βάλεις πινακάκια

kl_mpanio03

Προφανώς το μπάνιο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να γεμίσεις με πίνακες-αντίκες το μπάνιο σου. Μπορείς, όμως, να βάλεις μικρά, ενδιαφέροντα πινακάκια που θα κάνουν πιο όμορφο το βαρετό σου μπάνιο.

Άλλαξε τον βαρετό σου καθρέφτη με κάποιον με μεγαλύτερο ενδιαφέρον

kl_mpanio04

Ένας όμορφος καθρέφτης σίγουρα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το μπάνιο σου. Διάλεξε κάποιον που σου αρέσει πολύ και μην κολλήσεις στο μέγεθος. Όσο πιο μεγάλος τόσο το καλύτερο!

Βάλε φυτά

kl_mpanio05

Αν έχεις παράθυρο στο μπάνιο σου τότε σίγουρα μπορείς να βάλεις φυτά που θα το ομορφύνουν χωρίς κόπο. Βάλε όσα φυτά θέλεις και μεταμόρφωσέ το σε μια μικρή καταπράσινη ζούγκλα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News