5 σούπερ οικονομικά κομοδίνα διαφορετικά από τα άλλα

By

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βάλεις τη δική σου προσωπικότητα και το δικό σου χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιο κάνοντας πράγματα λίγο διαφορετικά από ότι τα έχεις συνηθίσει. Δεν χρειάζεται να βάλεις τα κλασικά κομοδίνα που πάνε σετάκι με το κρεβάτι δεξιά και αριστερά. Δημιούργησε ιδιαίτερα κομοδίνα με οδηγό έμπνευσης αυτό το post και εξοικονόμησε χώρο! 

Δες τα 5 υπέροχα κομοδίνα που ακολουθούν και θα ξεχάσεις μια και καλή τα κλασικά, βαρετά κομοδίνα.

Κομοδίνο-τελάρο

kl_komodino01

Πάρε ένα τελάρο (μπορείς να βρεις και στη λαϊκή ένα απλό τελάρο) και βάψ’το ό,τι χρώμα θέλεις. Γύρισέ το στο πλάι και στερέωσέ το στον τοίχο σαν ραφάκι. Δεν είναι μια εκπληκτική ιδέα για κομοδίνο; Και το ακόμα πιο τέλειο είναι πως δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο πράγμα που σημαίνει πως είναι ιδανικό για ένα μικρό υπνοδωμάτιο.

Κομοδίνο-κούνια

kl_komodino02

Μπορεί να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ ως κούνια αλλά είναι αυτής της λογικής. Παίρνεις ένα κομμάτι ξύλο, του βάζεις δύο γερά σχοινιά τα οποία δένεις από την κάτω μεριά του ξύλου καλά και κρεμάς τα σχοινιά από το ταβάνι. Το φανταστικό και πρωτότυπο ράφι σου είναι πανέτοιμο.

Κομοδίνο-τρέιλερ

kl_komodino03

Πάρε ένα πολύ απλό και οικονομικό τρέιλερ και μεταμόρφωσέ το στο πιο τέλειο κομοδίνο. Βάψ’το ό,τι χρώμα θέλεις και χρησιμοποίησε τα ράφια του για να ακουμπάς όλα τα μικροαντικείμενα που χρειάζεσαι όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι σου. Επιπλέον, μπορείς να το μεταφέρεις όπου θέλεις ανά πάσα στιγμή πράγμα που το κάνει ακόμα πιο τέλειο.

Κομοδίνο-ράφι

kl_komodino04

Πάρε ένα μικρό ξύλινο ραφάκι και στερέωσέ το στον τοίχο. Αυτό και αν δεν πιάνει χώρο και είναι τόσο μικρό και διακριτικό που θα σε βολέψει πάρα πολύ για να ακουμπάς τα απολύτως απαραίτητα.

Κομοδίνο-τραπεζάκι

kl_komodino05

Μια άλλη πολύ καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μικρό τραπεζάκι για κομοδίνο. Το συγκεκριμένο τραπεζάκι, μάλιστα, ήταν ένα απλό μαύρο τραπέζι στο οποίο τοποθετήθηκε ένα μαυρο-πράσινο αυτοκόλλητο που το κάνει να δείχνει σούπερ πολυτελές και όμορφο.

Εσένα ποιο από τα παραπάνω κομοδίνα σου άρεσε περισσότερο;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News