6 πολύ απλοί τρόποι για να οργανώσεις το σπίτι σου σε μερικά λεπτά!

By

Η αλλαγή μιας σεζόν πάντα με κάνει να θέλω να ανανεώσω το σπίτι μου για να νιώσω και εγώ πιο ανανεωμένη. Αν είσαι και εσύ σε φάση να κάνεις ένα καλό ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου αλλά δεν μπορείς να βρεις το χρόνο για να το κάνεις, δες εύκολους και γρήγορους τρόπους που θα σε βοηθήσουν πολύ.

Δώσε στιλ σε ένα ράφι στο σαλόνι ή το χολ σου. Με αυτόν τον τρόπο θα ανανεώσεις ένα σημείο του σπιτιού που βλέπεις πολύ συχνά και θα φτιάξει αμέσως η διάθεσή σου. Βάλ’του όμορφα διακοσμητικά και δώσ’του γενικότερα μια νέα πνοή.

kl_organwsi02

Δώσε νέα θέση στα έργα τέχνης σου. Ξεκρέμασε όλους τους πίνακές σου και κρέμασέ τους πάλι από την αρχή βάζοντάς τους αυτή τη φορά σε διαφορετικά σημεία.

Βάλε φυτά στο σπίτι σου. Μπορεί το χειμώνα να μην ένιωθες την ανάγκη να το κάνεις αλλά τώρα που μπήκε η άνοιξη δεν υπάρχει πιο όμορφο από ένα μπουκέτο λουλούδια μέσα σε ένα βάζο. Μια άλλη εναλλακτική είναι να επιλέξεις όμορφα γλαστράκια με φυτά εσωτετικού χώρου για να ομορφύνεις το σαλόνι σου.

Άλλαξε το πατάκι της εξώπορτας. Η είσοδος του σπιτιού σου είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας στο σπίτι σου. Αν αλλάξεις το πατάκι της εξώπορτας θα νιώσεις αμέσως πιο ανανεωμένη.

kl_organwsi03

Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα φάρμακά σου. Ξέρεις πόσα ληγμένα φάρμακα θα βρεις στα συρτάρια σου; Λόγω του ότι τα περισσότερα φάρμακα από τη στιγμή που θα ανοιχτούν, λήγουν πολύ γρήγορα, καλό είναι να κάνεις κάθε σεζόν ένα καλό ξεκαθάρισμα σε αυτά.

Άλλαξε τον τρόπο που διπλώνεις τα ρούχα σου. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί ποτέ και γι’αυτό είμαι εγώ εδώ για να σου το πω. Ο τρόπος που διπλώνεις τα ρούχα σου μπορεί να φταίει που δεν έχεις χώρο στην ντουλάπα σου. Βρες έναν άλλον τρόπο να το κάνεις και θα δεις αρκετό χώρο να ελευθερώνεται.

You may also like

Hot News