7 ταπετσαρίες που θα σου πάρουν τα μυαλά!

By

Το ήξερες ότι οι ταπετσαρίες είναι το next best thing? Τις λατρεύω και θέλω να τις βάλω σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μου. Μπορεί να συγκρατιέμαι ακόμα αλλά για πόσο ακόμα;

Βλέποντας τις παρακάτω ταπετσαρίες και πόσο όμορφα συνδυάζονται με τα έπιπλα του σπιτιού θα σου μπουν ιδέες τις οποίες δεν θα μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου μέχρι να τις υλοποιήσεις. Eίσαι έτοιμη;

Κι όμως, αυτή η vintage βιβλιοθήκη είναι ταπετσαρία. Αν δεν έχεις χώρο για να φτιάξεις την βιβλιοθήκη των ονείρων σου τότε μπορείς απλά να βάλεις μια τέτοια ταπετσαρία σε έναν τοίχο του σπιτιού σου.

kl_tapetsaria01

Μπορεί να είναι floral η παρακάτω ταπετσαρία αλλά θα έλεγα πως αν την βάλεις με μέτρο σε κάποιο δωμάτιό σου θα δείχνει αρκετά διακρητική και όμορφη. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο, βέβαια, δείχνει λιγάκι υπερβολική.

tapetsaria05

Αν αγαπάς πολύ τα λουλούδια τότε μια τέτοια ταπετσαρία που φέρνει τη φύση στο σαλόνι σου είναι η τέλεια επιλογή για σένα.

kl_tapetsaria04

Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να βάλεις μια ταπετσαρία με δεντράκια στην κρεβατοκάμαρά σου. Έτσι θα νιώθεις ότι θα ξυπνάς το πρωί μέσα στο δάσος. Δεν είναι και άσχημη η ιδέα.

kl_tapetsaria05

Αν έχεις στο σπίτι σου μια βαρετή ντουλάπα την οποία έχεις βαρεθεί να βλέπεις μπροστά σου μπορείς πολύ απλά να την μεταμορφώσεις βάζοντάς της μια ταπετσαρία.

tapetsaria06

Κάτι παρόμοιο είναι και η παρακάτω ταπετσαρία η οποία απεικονίζει ένα συννεφιασμένο ασπρόμαυρο τοπίο.

kl_tapetsaria02

Η παρακάτω ταπετσαρία είναι ιδανική για υπνοδωμάτιο. Δημιουργεί ένα συννεφιασμένο τοπίο το οποίο είναι τέλειο για όσους δεν χαλάει η διάθεσή τους με τη συννεφιά.

kl_tapetsaria03

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News