8 Αυστραλιανές κουζίνες που θα σε ξετρελάνουν!

By

Αγαπώ την κουζίνα γιατί είναι ο χώρος που δημιουργώ. Λατρεύω κάθε στιγμή που περνάω σε αυτήν και πάντα προσπαθώ να βρίσκω τρόπους για να την κάνω όσο πιο όμορφη και λειτουργική γίνεται. Δες 8 υπέροχες κουζίνες από σπίτια στην Αυστραλία και πάρε έμπνευση για να ανανεώσεις την δική σου.

#1 Λατρεύω οτιδήποτε παλιό ή οτιδήποτε δείχνει παλιό. Αυτή η κουζίνα μου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεται σε χωριό και αυτός είναι και ο λόγος που θα την ήθελα δική μου. Μπορεί να μου αρέσει η άνεση και η “μοντερνιά” σε κάποια πράγματα αλλά την κουζίνα μου την θέλω παραδοσιακή… σαν αυτή!

kl_kouzina01

#2 Το ξύλο στο ταβάνι είναι όμορφο παρόλο που δείχνει πρόχειρο. Πέρα από αυτό η συγκεκριμένη κουζίνα μου αρέσει γιατί συνδυάζει το μοντέρνο με το πιο κλασικό στοιχείο.

kl_kouzina02

#3 Όταν το άσπρο και το μαύρο συνδιάζονται το αποτέλεσμα δεν παίζει να είναι άσχημο. Σε αυτήν την κουζίνα το μίνιμαλ στοιχείο είναι αυτό που κυριαρχεί.

kl_kouzina03

#4 Τι πιο βολικό και χρήσιμο από το να κρεμάς όλα τα βασικά εργαλεία που χρειάζεσαι καθημερινά στην κουζίνα σου. Κάπως έτσι τα έχω και εγώ κρεμασμένα στη δική μου και η ζωή μου έχει γίνει πολύ πιο εύκολη.

kl_kouzina04

#5 Είναι φωτεινή, λευκή και απλή… όπως ακριβώς μου αρέσει. Αυτή η κουζίνα μπορεί να μην έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι τόσο φωτεινή που αξίζει να σχολιαστεί.

kl_kouzina05

#6 Μπορεί να έχεις συνηθίσει το λευκό πλακάκι να βρίσκεται στο μπάνιο σου αλλά κοίτα πόσο όμορφο δείχνει και στην κουζίνα; Μου αρέσει το ράφιο που έχει τοποθετηθεί πάνω από τον απορροφητήρα για εξοικονόμηση χώρου.

kl_kouzina06

#7 Ο λόγος που αποφάσισα να σχολιάσω αυτήν την κουζίνα είναι το φωτιστικό της. Μου αρέσει τόσο πολύ που σίγουρα θα ήθελα να το έχω και στην δική μου κουζίνα. Εσύ;

kl_kouzina07

#8 Η κουζίνα νούμερο 8 περνάει σε άλλα επίπεδα. Και μόνο ο παραδοσιακός φούρνος (φαντάσου να τρως ψωμί βγαλμένο από αυτόν τον φούρνο…) είναι όλα τα λεφτά. Για να μην σχολιάσω την καμάρα κάτω από την οποία έχει τοποθετηθεί ο λευκός σκουπιδοτενεκές…

kl_kouzina08

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News