8 Αυστραλιανές κουζίνες που θα σε ξετρελάνουν!

By

Αγαπώ την κουζίνα γιατί είναι ο χώρος που δημιουργώ. Λατρεύω κάθε στιγμή που περνάω σε αυτήν και πάντα προσπαθώ να βρίσκω τρόπους για να την κάνω όσο πιο όμορφη και λειτουργική γίνεται. Δες 8 υπέροχες κουζίνες από σπίτια στην Αυστραλία και πάρε έμπνευση για να ανανεώσεις την δική σου.

#1 Λατρεύω οτιδήποτε παλιό ή οτιδήποτε δείχνει παλιό. Αυτή η κουζίνα μου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεται σε χωριό και αυτός είναι και ο λόγος που θα την ήθελα δική μου. Μπορεί να μου αρέσει η άνεση και η “μοντερνιά” σε κάποια πράγματα αλλά την κουζίνα μου την θέλω παραδοσιακή… σαν αυτή!

kl_kouzina01

#2 Το ξύλο στο ταβάνι είναι όμορφο παρόλο που δείχνει πρόχειρο. Πέρα από αυτό η συγκεκριμένη κουζίνα μου αρέσει γιατί συνδυάζει το μοντέρνο με το πιο κλασικό στοιχείο.

kl_kouzina02

#3 Όταν το άσπρο και το μαύρο συνδιάζονται το αποτέλεσμα δεν παίζει να είναι άσχημο. Σε αυτήν την κουζίνα το μίνιμαλ στοιχείο είναι αυτό που κυριαρχεί.

kl_kouzina03

#4 Τι πιο βολικό και χρήσιμο από το να κρεμάς όλα τα βασικά εργαλεία που χρειάζεσαι καθημερινά στην κουζίνα σου. Κάπως έτσι τα έχω και εγώ κρεμασμένα στη δική μου και η ζωή μου έχει γίνει πολύ πιο εύκολη.

kl_kouzina04

#5 Είναι φωτεινή, λευκή και απλή… όπως ακριβώς μου αρέσει. Αυτή η κουζίνα μπορεί να μην έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι τόσο φωτεινή που αξίζει να σχολιαστεί.

kl_kouzina05

#6 Μπορεί να έχεις συνηθίσει το λευκό πλακάκι να βρίσκεται στο μπάνιο σου αλλά κοίτα πόσο όμορφο δείχνει και στην κουζίνα; Μου αρέσει το ράφιο που έχει τοποθετηθεί πάνω από τον απορροφητήρα για εξοικονόμηση χώρου.

kl_kouzina06

#7 Ο λόγος που αποφάσισα να σχολιάσω αυτήν την κουζίνα είναι το φωτιστικό της. Μου αρέσει τόσο πολύ που σίγουρα θα ήθελα να το έχω και στην δική μου κουζίνα. Εσύ;

kl_kouzina07

#8 Η κουζίνα νούμερο 8 περνάει σε άλλα επίπεδα. Και μόνο ο παραδοσιακός φούρνος (φαντάσου να τρως ψωμί βγαλμένο από αυτόν τον φούρνο…) είναι όλα τα λεφτά. Για να μην σχολιάσω την καμάρα κάτω από την οποία έχει τοποθετηθεί ο λευκός σκουπιδοτενεκές…

kl_kouzina08

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News