8 πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα γυάλινο βαζάκι!

By

Κάνοντας εκκαθάριση στα ντουλάπια της κουζίνας μου διαπίστωσα πως έχω τόσα πολλά βαζάκια που πρέπει κάτι να τα κάνω. Έψαξα και βρήκα, λοιπόν, υπέροχους τρόπους για να αξιοποιήσω τα άπειρα, γυάλινα βαζάκια που έχουν ξεμείνει στην κουζίνα μου.

Oργάνωσε τα είδη ζωγραφικής και τέχνης

kl_vazo01

Τα παιδιά μπορούν εύκολα να δουν μέσα από ένα γυάλινο βαζάκι και να βρουν αυτό ακριβώς που θέλουν. Βάλε μέσα σε αυτά κυρομπογιές, κόλλες, γόμες, ξύστρες και ό,τι άλλο σχετικό χωράει.

Χρησιμοποίησέ τα σαν νυχτερινά λαμπάκια

kl_vazo02

Τώρα που είναι Χριστούγεννα μπορείς να βάλεις φωτάκια που δουλεύουν με μπαταρία μέσα σε ένα γυάλινο βαζάκι και να το χρησιμοποιείς σαν μικρό φωτιστικό.

Οργάνωσε το γραφείο σου

kl_vazo04

Πάρε όσα βάζα χρειάζεσαι και βάλε μέσα σε αυτά μολύβια, στυλό, συνδετήρες, λάστιχα και ό,τι άλλο μικροαντικείμενο έχεις πεταμένο πάνω στο γραφείο σου.

Φτιάξε κεριά για πάρτι

kl_vazo03

Τι πιο όμορφο από το να βάλεις ένα όμορφο κερί μέσα σε κάθε βαζάκι και να το ανάψεις. Χρησιμοποίησε όσα βαζάκια έχεις για να διακοσμήσεις με κεριά τον χώρο σου.

Σέρβιρε μέσα σε αυτό κάποιο γλυκό

kl_vazo05

Μπορείς να σερβίρεις μέσα σε ένα βαζάκι γλυκά όπως είναι το παρφέ, το cheesecake φτιάχνοντάς τα εξ’αρχής μέσα σε αυτό.

Χρησιμοποίησέ το για να διατηρείς τον βασιλικό σου φρέσκο

kl_vazo06

Αν θέλεις να διατηρήσεις τον βασιλικό που πήρες από το σούπερ μάρκετ φρέσκο, βάλε σε ένα βαζάκι λίγο νερό και βάλε τον βασιλικό σου μέσα.

Κάν’το κουμπαρά

kl_vazo07

Ένας υπέροχοες τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις είναι να το κάνεις έναν αυτοσχέδιο κουμπαρά. Ρίχνε μέσα κέρματα και αν θέλεις κόλλα του και ένα αυτοκόλλητο όπου θα γράφεις το σκοπό για τον οποίο βάζεις χρήματα μέσα σε αυτόν. Μπορείς, για παράδειγμα, να γράψεις: ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Βάλε μέσα μπισκότα

kl_vazo08

Έφτιαξες μπισκότα για όλους τους φίλους σου αυτές τις γιορτές; Βάλε μερικά σε ένα βαζάκι, δέσ’του και μια κορδελίτσα και πήγαινέ το όπως είναι στους φίλους σου. Από την άλλη μεριά μπορείς απλά να αποθηκεύσεις τα δικά σου μπισκότα μέσα σε βάζα και να τα διατηρείς εκεί.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News