Αυτές είναι οι πιο όμορφες γωνιές διαβάσματος που θα σε εμπνεύσουν!

By

Τώρα που είναι χειμώνας, το σκηνικό που υπάρχει στο μυαλό μου είναι ένα: Να έχω μια γωνιά διαβάσματος στο σαλόνι μου και να κάθομαι σκεπασμένη με πολλές κουβέρτες και μια θερμοφόρα να μου ζεσταίνει τα πόδια, διαβάζοντας μέρα-νύχτα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έψαξα και βρήκα πανέμορφες γωνιές βιβλίου, μπας και καταφέρω να φτιάξω μια τέτοια στο σπίτι μου, αλλά και για να τις βάλω στον πίνακα ενόρασής μου (είναι ένας πίνακας στον οποίο καρφιτσώνω φωτογραφίες με πράγματα ή καταστάσεις που θέλω να προσελκύσω στη ζωή μου). Δες τι βρήκα…

Αν έχεις χώρο στην κρεβατοκάμαρα και μπορείς να δημιουργήσεις μια όμορφη γωνιά διαβάσματος τότε θα έχεις κάνει την καλύτερη δουλειά. Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς μπορείς απλά να πάρεις ένα μικρό ντουλαπάκι το οποίο θα χρησιμοποιείς και ως χώρο αποθήκευσης και να το καλύψεις με μερικά όμορφα μαξιλάρια, στα οποία θα μπορείς να κάθεσαι και να χαλαρώνεις διαβάζοντας.

kl_spiti05

Σίγουρα το σημείο μπροστά από τη βιβλιοθήκη είναι η καλύτερη γωνιά βιβλίου. Αν έχεις χώρο μπροστά από την δική σου βιβλιοθήκη τότε βάλε μια αναπαυτική πολυθρόνα και ένα υποπόδιο και χαλάρωσε με τα πόδια ψηλά. Βάλε και ένα μικρό τραπεζάκι δίπλα στην πολυθρόνα, για να ακουμπάς τον καυτό καφέ σου τα κρύα βράδια του χειμώνα.

kl_spiti04

Αν υπάρχει κάποια γωνιά στο σπίτι σου η οποία δεν χρησιμοποιείται μπορείς να την αξιοποιήσεις μετατρέποντάς την σε γωνιά διαβάσματος. Δες πόσο τέλειος είναι αυτός ο χώρος με το στραβό ταβάνι που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κανέναν άλλον τρόπο…

kl_spiti01

Σίγουρα μια γωνιά διαβάσματος δίπλα σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα που επιτρέπει στο φως του ήλιου να μπαίνει στο δωμάτιο είναι ό,τι καλύτερο. Δοκίμασε να βάλεις μια πολυθρόνα δίπλα σε κάποιο παράθυρο.

kl_spiti03

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News