Αυτές οι μικρές βεράντες θα σε ξετρελάνουν!

By

Μπορεί να έχει κρυώσει λίγο ο καιρός αλλά από τη στιγμή που μπήκαμε στην άνοιξη το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πότε θα έρθει η ώρα να αρχίσουμε να αράζουμε τα απογεύματα στη βεράντα.

Μιας και σε μερικές μέρες θα αλλάξει και η ώρα και θα μεγαλώσει η μέρα, είπα να σου δώσω μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να μεταμορφώσεις ακόμα και την πιο μικρή βεράντα και να την μετατρέψεις από ένα βαρετό χώρο στο χώρο από τον οποίο δεν θα ξεκολλάς τα ανοιξιάτικα απογεύματα.

Αν δεν έχετε χώρο για να βάλετε όσα φυτά θα θέλατε στη μικρή σας βεράντα μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της παρακάτω φωτογραφίας. Βάλτε ένα σιδερένιο πλέγμα στους τοίχους της βεράντας και κρεμάστε από αυτό τα γλαστράκια σας. Έτσι θα εξοικονομήσετε και πολύ χώρο.

veranta01

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να κρεμάσετε και 1-2 όμορφα φωτιστικά από τους τοίχους ή από κάποιο μεγάλο φυτό της βεράντας σας.

veranta02

Επίσης μπορείτε να μετατρέψετε τη βεράντα σας στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό σας γραφείο και να κάνετε εκεί τη δουλειά σας μέσα στη φύση που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας.

veranta03

Mε λίγη καλή θέληση και πολύ φαντασία πολλά μπορούν να γίνουν ακόμα και στην πιο μικρή βεράντα. Στη βεράντα της φωτογραφίας έχει καλυφτεί το πάτωμα με ξύλο για να είναι πιο ζεστό και εύκολο στη διακόσμηση και έχουν τοποθετηθεί πάνω σε αυτό μαξιλάρια για να κάθονται οι ιδιοκτήτες και οι φίλοι τους κάτω.

veranta04

Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με τις μεγάλες γλάστρες. Μπορείς να προτιμήσεις μικρά γλαστράκια που θα ομορφύνουν πολύ το χώρο σου.

veranta05

Μια απλή ξύλινη παλέτα μπορεί να γίνει το τέλειο κάθισμα για τη βεράντα σου. Άπλωσε από πάνω ένα όμορφο κουβερλί και δυο-τρία μαξιλάρια, ρίξε και ένα κιλίμι στο πάτωμα και η βεράντα σου έχει αποκτήσει αμέσως χαρακτήρα.

veranta06

Μετέτρεψε τη βεράντα σου στο πιο ρομαντικό χώρο του σπιτιού βάζοντάς της μια όμορφη πολυθρόνα με μαξιλάρια τα οποία θα μαζεύεις κάθε βράδυ για να μην βραχούν από κάποια ξαφνική βροχή, και αρκετά ρομαντικά φώτα για ένα σούπερ αποτέλεσμα.

veranta07

You may also like

Hot News