Αυτές είναι οι πιο φρέσκες ιδέες για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου φέτος!

By

Μπήκε η άνοιξη και το μόνο που θέλεις είναι να βγάλεις την βαριά ατμόσφαιρα του χειμώνα από το σπίτι σου. Τα πουλάκια κελαϊδάνε, ο ήλιος αρχίζει να σε ζεσταίνει όλο και περισσότερο και η ανανέωση του χώρου σου είναι ένα ζήτημα που σε απασχολεί μιας και πρέπει να υπάρξει για να σου φτιάξει και τη διάθεση ακόμα περισσότερο.

Δες τι μπορείς να κάνεις στο σαλόνι σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Άλλαξέ το: Αν είσαι σε φάση αλλαγή καναπέ προτίμησε κάποιον χαμηλό μιας και είναι πολύ στη μόδα φέτος. Το αν θα επιλέξεις να είναι γωνιακός ή όχι είναι δική σου απόφαση αλλά καλό θα είναι να τον προτιμήσεις σε γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα πάντα. Έτσι θα μπορείς να τον διακοσμήσεις όπως θέλεις.

kl_saloni02

Ρίξε μια ξένη καρέκλα: Σου αρέσει το Σκανδιναβικό, το μεσαιωνικό, το Ιταλικό στιλ στα έπιπλα; Πάρε μια καρέκλα ανάλογη και βάλ’την σε κάποιο σημείο του σαλονιού σου. Μια και μόνο καρέκλα μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά το χώρο σου.

kl_saloni03

Ξανασκέψου το φωτισμό: Τα ωραιότερα σαλόνια έχουν ποικιλία στο φωτισμό. Διαθέτουν και κάποιον πολυέλαιο στο ταβάνι και μικρότερα φωτιστικά διάσπαρτα εδώ και εκεί. Ρίξε μια ματιά στο χώρο σου και σκέψου πού θα μπορούσες να βάλεις ένα όμορφο φωτιστικό.

kl_saloni

Ανανέωσε τα μαξιλάρια σου: Τα μαξιλάρια είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανανεώσεις ένα χώρο κάθε σεζόν. Παίξε με διαφορετικές υφές, συνδύασε χρώματα και βρες αυτά που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που τα βλέπεις.

kl_saloni04

Αναβάθμισε τα έργα τέχνης σου: Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αλλάξεις τα έργα τέχνης που έχεις στο σαλόνι σου. Επέλεξε όμορφα κομμάτια που σε ενθουσιάζουν να τα βλέπεις και παίξε και με quotes που σου λένε κάτι.

kl_saloni06

Άλλαξε τις κουρτίνες σου: Μια υπέροχη ιδέα για να περάσεις από το χειμώνα στην άνοιξη είναι να αλλάξεις απλά τις κουρτίνες που έχεις στο σαλόνι σου. Βρες κάποιες ανοιξιάτικες κουρτίνες τις οποίες θα μπορείς να αλλάζεις κάθε τέτοια εποχή για να σου φτιάχνει η διάθεση.

kl_saloni05

You may also like

Hot News