Αυτές είναι οι μικροαλλαγές που πρέπει να κάνεις για καλό φενγκ σούι!

By

Προσωπικά θεωρώ πως το φενγκ σούι έχει βελτιώσει κατά πολύ τη ζωή μου. Έχοντας θείο ειδικό σε αυτό μου είχε φτιάξει όλο το σπίτι σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι. Δες ποιες μικροαλλαγές μπορείς να κάνεις και εσύ για να φέρεις όλα όσα ποθείς στη ζωή σου.

Καναπές σαλονιού: Το καλύτερο μέρος που μπορείς να βάλεις τον καναπέ σου είναι μπροστά από έναν τοίχο ο οποίος βρίσκεται μακριά από την είσοδο του σπιτιού. Επίσης, σημαντικό είναι να αφήσεις λίγο χώρο ανάμεσα στον τοίχο και τον καναπέ.

kl_feng01

Καθρέφτης: Βάλε έναν καθρέφτη απέναντι από τον καναπέ σου για να βλέπεις πίσω σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πιο προστατευμένη.

Τραπέζι σαλονιού:  Προτίμησε ένα οβάλ ή ένα κυκλικό τραπέζι για το σαλόνι σου το οποίο αφήνει την ενέργεια να κινείται τριγύρω καλύτερα και πιο εύκολα από ότι θα έκανε ένα τετράγωνο ή ένα παραλληλόγραμμο τραπέζι.

kl_feng02

Σχήματα σαλονιού: Προσπάθησε να ταιριάξεις διάφορα σχήματα στο σαλόνι σου καθώς καθένα από αυτά εκπροσωπεί και κάτι. Το τετράγωνο εκπροσωπεί τη γη, το ορθογώνιο το ξύλο, το τρίγωνο τη φωτιά και ο κύκλος το μέταλλο. 

Το μεγάλο λάθος: Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολύ στο σαλόνι τους είναι η τοποθέτηση των πολυθρόνων και του καναπέ με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διευκολύνεται μια συζήτηση.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News