Αυτή είναι η νέα μόδα στα coffee tables και επιστρέφει από το παρελθόν!

By

Αυτό που δεν είχα παρατηρήσει ποτέ ήταν πως τα coffee tables αλλάζουν ύψος όσο περνάνε τα χρόνια. Σίγουρα το ύψος ενός coffee table δεν εξαρτάται μόνο από το στιλ του κάθε δωματίου που θα μπει αλλά και από το τι επιτάσσει η μόδα. Και η μόδα φέτος θέλει τα coffee tables πολύ χαμηλά!

Τα χαμηλά coffee tables δεν διαφέρουν πολύ από εκείνα που είχες συνηθίσει μέχρι τώρα. Είναι ίδια με μόνη διαφορά ότι έχουν πιο κοντά ποδαράκια. Παρόλα αυτά μπορείς να τα βρεις σε διάφορα σχήματα, χρώματα, υλικά και υφές.

kl_coffee02

Γιατί μπορεί να θέλεις ένα…

1. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual, χαλαρό λουκ στο σαλόνι σου τότε ένα χαμηλό coffee table είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Θα μπορείς να κάθεσαι με την παρέα σου γύρω από αυτό σε χαμηλές μαξιλάρες και να τρώτε ή να παίζετε επιτραπέζια.

2. Αν ο καναπές σου ή οι καρέκλες που έχεις στο σαλόνι σου τυχαίνει να είναι χαμηλές τότε ένα επίσης χαμηλό coffee table είναι η ιδανική λύση για σένα.

kl_coffee01

Γιατί μπορεί να μην θέλεις ένα…

1. Αν χρειάζεσαι έξτρα αποθηκευτικό χώρο τότε ένα χαμηλό coffee table δεν σε βοηθάει μιας και σίγουρα δεν μπορείς να αποθηκεύσεις τίποτα κάτω από αυτό.

2. Αν όλα τα έπιπλα που ήδη έχεις είναι ψηλά τότε δύσκολα θα σε βολέψει ένα χαμηλό coffee table.

H απόφαση είναι δική σου. Τι λες; Σου αρέσουν τα χαμηλά coffee tables ή είσαι φαν των ψηλών;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News