Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να ανανεώσεις την κουζίνα σου!

By

Ξέρω πως είναι να μένεις σε ενοίκιο και να μην μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο σπίτι σου. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να γράψω αυτό το θέμα… για να σου πω τι αλλαγές μπορείς να κάνεις στην κουζίνα σου χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσεις τον σπιτονοικοκύρη σου.

Πρόσθεσε έναν καθρέφτη

Αν μάλιστα έχεις και ένα παράθυρο στην κουζίνα σου θα κάνεις με αυτόν τον τρόπο το χώρο σου πολύ μεγαλύτερο. Αν δεν έχεις παράθυρο ο καθρέφτης θα αντανακλά οποιοδήποτε φως υπάρχει στο χώρο.

kl_kouzina02

Άλλαξε το πάτωμα

Μπορεί να θέλεις να πάρεις ένα σφυρί και να το διαλύσεις όλο αλλά μιας και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό μπορείς να αλλάξεις το πάτωμα της κουζίνας χωρίς να ξοδευτείς. Μπορείς πολύ απλά να πάρεις αυτοκόλλητα πλακάκια και να το κάνεις ολοκαίνουργιο.

Βάλε προσωρινά καλύματα

Χρησιμοποίησε ειδικά αυτοκόλλητα και κάλυψε με αυτά τα ντουλάπια της κουζίνας σου. Έτσι, θα μπορείς να τα βλέπεις όπως ακριβώς θέλεις εσύ.

kl_kouzin03

Βγάλε τα πορτάκια από τα ντουλάπια

Αν θέλεις να υιοθετήσεις το τελευταίο “κουζινικό στιλ” τότε μπορείς απλά να βγάλεις τα πορτάκια από τα ντουλάπια της κουζίνας σου και να τα ξαναβάλεις όταν έχεις σκοπό να φύγεις από το συγκεκριμένο σπίτι.

Πρόσθεσε φυτά

Ένας υπέροχος και οικονομικός τρόπος για να ανανεώσεις την κουζίνα σου είναι να της βάλεις φυτά και λουλούδια. Πάρε όμορφα φλιτζάνια σε μεγάλα μεγέθη και φύτεψε μέσα σε αυτά αρωματικά βότανα.

Αν έχεις φαντασία μπορείς να καταφέρεις πολλά ακόμα και αν ο σπιτονοικοκύρης δεν σε αφήνει να κάνεις καμιά μεγάλη αλλαγή στο σπίτι του. Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δίνουμε και θα φέρεις την κουζίνα σου στα μέτρα σου!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News