Μπήκαμε σε ένα στιλάτο σπίτι στην Κοπεγχάγη!

By

Αυτό το ζευγάρι ξέρει πραγματικά τι θα πει στιλ και το έχει εφαρμόσει σε όλο το σπίτι του. Θα το ερωτευτείς τόσο πολύ και θα θέλεις να μετατρέψεις και το δικό σου διαμέρισμα σε έναν παράδεισο σαν τον δικό τους.

Αυτό που ουσιαστικά βλέπουμε στο υπέροχο αυτό διαμέρισμα στην Κοπεγχάγη είναι μεγάλους ανοιχτούς χώρους, κλασικά έπιπλα και μια ρουστίκ πινελιά αφού το ξύλο κυριαρχεί σε κάθε χώρο του. Δες το…

Σαλόνι: Το σαλόνι είναι τόσο ευρύχωρο και τόσο όμορφα και απλά διακοσμημένο που αφήνει πολύ χώρο για να αυτοσχεδιάσεις κανείς (να χορέψει, να γυμναστεί, να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να χρειάζεται να μετακινεί έπιπλα). Μου αρέσει πολύ η ιδέα των καναπέδων που ουσιαστικά πρόκειται για έναν τσιμεντένιο πάγκο πάνω στον οποίο έχουν τοποθετηθεί μαξιλάρια που λειτουργούν ως δύο καναπέδες.

kl_spiti01

kl_spiti02

Υπνοδωμάτιο: Στο υπνοδωμάτο το μόο που υπάρχει ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο κρεβάτι και δύο πολύ μικρά κομοδίνα. Παρόλο που ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος το ζευγάρι δεν θέλησε να τον “στουμπώσει” βάζοντας μεγάλα, επιβλητικά κομοδίνα τα οποία δεν είχαν και ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.

kl_spiti03

Μπάνιο: Ακόμα και το μπάνιο είναι μίνιμαλ διακοσμημένο ενώ το φυτό που υπάρχει έξω ακριβώς από την μπανιέρα φέρνει τη φύση σε ένα από τα πιο “βαρετά” δωμάτια του σπιτιού.

kl_spiti04

Τραπεζαρία: Η τραπεζαρία είναι επίσης πολύ απλή ενώ έχει υιοθετηθεί και η λογική των διαφορετικών μεταξύ τους καρεκλών για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

kl_spiti05

Κουζίνα: Και φτάσαμε στο καλύτερο μιας και η κουζίνα είναι πραγματικά μιας από τις κουζίνες των ονείρων μου. Μια άνετη, μεγάλη νησίδα στο κέντρο της και πολλά παράθυρα που φέρνουν το φως του ήλιου μέσα στο χώρο είναι δύο από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχει για μένα μια κουζίνα.

kl_spiti06

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News