Δες πώς κοιμάται σε ένα κρεβάτι μια 7μελης οικογένεια!

By

Η μαμά της οικογένειας και blogger, Elizabeth Boyce, δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία της 7μελους οικογένειάς της και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν πάρα πολλά.

Η ίδια λέει σχετικά: “Στη φάση αυτά τους βολεύει όλους στην οικογένεια μια χαρά. Αν δούμε ότι δεν το θέλουμε πια, θα βρούμε μια άλλη λύση”. Παρόλο που η οικογένεια έχει και άλλους χώρους στο σπίτι για να βολευτεί, έχουν επιλέξει να κοιμούνται όλοι μαζί σαν να βρίσκονται σε κατασκήνωση. Η ίδια λέει, “Μέχρι τα μεγαλύτερα παιδιά να φτάσουν στην εφηβεία και να θέλουν το δικό τους χώρο, απολαμβάνουμε όλοι μαζί τα οφέλη του co-sleeping”. Tα άλλα δωμάτια τα χρησιμοποιούν ως ντουλάπες και ως δωμάτια παιχνιδιού.

Το κρεβάτι έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλους και κανείς να μην ενοχλεί κανέναν.

kl_oikogeneia01

Ποιο είναι, όμως, το πρόγραμμα της οικογένειας;

Το μωρό και το νήπιο της οικογένειας κοιμούνται γύρω στις 7:30. Οι γονείς ξαπλώνουν για λίγο δίπλα τους μέχρι να κοιμηθούν. Στις 8:30 κοιμάται η 9χρονη Izzy και ο 7χρονος Ben. Στις 9:30 πηγαίνει για ύπνο ο 11χρονος Zack και στις 10:30 ακολουθούν ο μπαμπάς και η μαμά.

Το σεξ που γίνεται;

Η ίδια η Elizabeth λέει: “Το σεξ δεν είναι απαραίτητο να γίνεται στο κρεβάτι. Απόδειξη, όλοι εκείνοι οι έφηβοι που το απόλαυσαν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Το θέμα είναι να έχεις φαντασία. Μπορείτε να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί. Στο δικό μας σπίτι, όπου πλέον κοιμόμαστε όλοι μαζί, ξαφνικά αποκτήσαμε τόσα άλλα δωμάτια, τα οποία είναι εντελώς άδεια το βράδυ και έτσι δεν υπάρχουν μικρά παιδιά να μας κυνηγούν παντού και να κλαίνε γιατί θέλουν απλώς να έρθουν και να κοιμηθούν στο κρεβάτι μας”.

Μήπως τελικά να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Elizabeth; Εσείς τι λέτε;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News