Δες τα απίστευτα πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα κομμάτι ξύλο!

By

Η αλήθεια είναι πως μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα με ένα κομμάτι ξύλο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεις στον ειδικό να σου κόψει το ξύλο σε ροδέλα έτσι ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως σουπλά, δίσκο ή απλά διακοσμητικό σε διάφορα σημεία του σπιτιού σου.

Πάρε μερικές υπέροχες ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες…

Πάρε ένα απλό στρογγυλό κομμάτι ξύλο (βάψ’το αν θέλεις) και χρησιμοποίησέ το σαν σουπλά για το τραπέζι σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

kl_ksulo01

Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρεις ένα πιο μεγάλο κομμάτι ξύλου και να κολλήσεις σε αυτό μια “ροδέλα” ξύλου. Έτσι θα δημιουργήσεις μια ωραία βάση για κέικ, τούρτες και ό,τι άλλο θέλεις.

kl_ksylo02

Τέλος είναι επίσης πολύ όμορφο να χρησιμοποιήσεις ένα ασύμμετρα κομμένο ξύλο ως δίσκο και να σερβρίσεις πάνω σε αυτό τα διάφορα εδέσματα που φτιάχνεις.

kl_ksylo03

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα