Δώσε ισπανικό αέρα στο υπνοδωμάτιο ακολουθώντας τα tips που σου δίνω!

By

Ένα υπέροχο υπνοδωμάτιο μου έδωσε την έμπνευση να σου μιλήσω για την ισπανική διακόσμηση αλλά και για το πώς θα μπορέσεις να δώσεις και εσύ ισπανικό αέρα στο δωμάτιό σου.

Βάλε μονοχρωμία στους τοίχους

kl_ispania04

Επιεδή οι Ισπανοί συνηθίζουν να βάζουν πολύ χρώμα στα σπίτια τους, ο καλύτερος τρόπος για να μην το παρακάνεις και καταλήξεις να μετατρέψεις το υπνοδωμάτιό σου σε τσίρκο, είναι να βάψεις σε ένα ουδέτερο χρώμα τους τοίχους. Προτίμησε το γκρι, το χρώμα του πάγου, το μπεζ ή και το γκρεζ (έναν συνδυασμό γκρι και μπεζ).

Διάλεξε ζεστά χρώματα

kl_ispania01

Έχοντας το ουδέτερο χρώμα σας βάση, μετά μπορείς να παίξεις με διάφορα χρώματα και υφές. Μπορείς να επιλέξεις ένα όμορφο υφασμάτινο κεφαλάρι για το κρεβάτι σου σαν αυτό της φωτογραφίας όπου το μπεζ-καφέ συνδυάζεται τέλεια με το μπλε.

Κάνε γενικά συνδυασμούς

kl_ispania03

Μην φοβάσαι να συνδυάσεις πράγματα από άλλες εποχές μεταξύ τους. Προτίμησε ένα ξύλινο κομοδίνο και συνδύασε το με ένα μπρούτζινο μπολ ή μια βιομηχανικού στιλ λάμπα. Ό,τι δείχνει όμορφο… αυτό πρέπει να βάλεις στο υπνοδωμάτιό σου παρόλο που μπορεί στην αρχή να έχεις την αίσθηση πως πας να ταιριάξεις αταίριαστα πράγματα μεταξύ τους.

Πρόσεξε τα μαξιλάρια

Σε ό,τι αφορά τα μαξιλάρια, μην φοβηθείς να αναμείξεις χρώματα, σχέδια και υφές. Συνδύασε φλοράλ μαξιλαροθήκες με μονόχρωμα σεντόνια και κουβέρτα ή κουβερλί σε κάποιο από τα χρώματα που βρίσκεται στα μαξιλάρια.

Αν το υπνοδωμάτιό σου είναι μεγάλο

kl_ispania05

Αν έχεις ένα αρκετά μεγάλο υπνοδωμάτιο μπορείς να τοποθετήσεις σε μια γωνιά του και έναν βελούδινο καναπέ (είναι πολύ στη μόδα το βελούδο) σε ένα έντονο χρώμα. Διακόσμησέ τον με πολλά μαξιλάρια διαφορετικών μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων και τοποθέτησε μπροστά από αυτόν και ένα coffee table.

Με λίγα λόγια άσε τη φαντασία σου να οργιάσει και βάλε χρώμα στο δωμάτιό σου. Έτσι θα το κάνεις πιο ζεστό και οικείο και θα χαίρεσαι να περνάς τα χειμωνιάτικα βράδια σου σε αυτό συντροφιά με ένα καλό βιβλίο ή μια ενδιαφέρουσα ταινία.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News