Δώσε χαρακτήρα στο μπάνιο σου με τα νέα trends του Φθινοπώρου (τα αγαπώ όλα!)

By

Και τώρα που τελείωσαν οι διακοπές και θα αρχίσει σιγά-σιγά να φθινοπωριάζει (ανυπομονώ γιατί λατρεύω το φθινόπωρο!) ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για trends και μάλιστα για διακοσμητικά trends.

Μετά τη διακόσμηση με κοχύλια, τα ναυτικού στιλ μαξιλαράκια και όλα τα καλοκαιρινά διακοσμητικά στοιχεία (παραδέξου το! τους τελευταίους μήνες παραμέλησες το σπίτι σου και ασχολήθηκες μόνο με την βεράντα σου), ήρθε η ώρα να μάθεις ό,τι καινούργιο υπάρχει σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση του μπάνιου.

Για μένα το μπάνιο (αμέσως μετά την κουζίνα) είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού μιας και εκεί περνάω μερικές στιγμές χαλάρωσης (άσε που είναι και το μοναδικό δωμάτιο που μπορώ να είμαι μόνη μου χωρίς να με ενοχλεί κανείς) μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Επομένως τα διακοσμητικά trends που ακολουθούν είναι υπό σκέψην για να υιοθετηθούν και από εμένα.

Βάλε τον καθρέφτη στο παράθυρο

kl_mpanio02

Μέχρι τώρα ήξερες ότι ο καθρέφτης πρέπει να μπαίνει στον πιο μεγάλο τοίχο του σπιτιού και ας είναι μακριά από το παράθυρο (αν υπάρχει). Η μόδα τώρα επιτάσσει ο καθρέφτης να μπαίνει δίπλα στο παράθυρο του μπάνιου για να καθρεφτίζεσαι κοντά στο φυσικό φως και να βλέπεις όλες τις λεπτομέρειες που υπό άλλες συνθήκες σου ξέφευγαν. Αν δεν έχεις χώρο για να βάλεις καθρέφτη δίπλα στο παράθυρο μπορείς να βάλεις έναν με κινούμενη βάση έτσι ώστε να τον μετακινείς όποτε θέλεις.

Βάλε χαλκό στο μπάνιο σου

kl_mpanio03

Ο χαλκός αποτελεί trend γενικότερα για το σπίτι επομένως για ποιο λόγο να μείνει το μπάνιο στην απ’έξω; Βάλ’το μέσα και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο που προσδίσει ζεστασιά σε έναν χώρο και έναν vintage χαρακτήρα. Μπορείς να διαλέξεις ένα μικρό χάλκινο αξεσουάρ ή και να του δώσεις περισσότερο χώρο βάζοντάς τον, για παράδειγμα, στον καθρέφτη ή στα φωτιστικά σου.

Φως από το πουθενά

kl_mpanio04

Αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα ήταν πως το που θα μπει το φως στο μπάνιο ήταν προκαθορισμένο. Έμπαινε standard πάνω από τον καθρέφτη. Ε λοιπόν, όχι! Τα πράγματα εξελίσσονται και μπορείς να βάλεις ένα υπέροχο φωτιστικό σε όποιο σημείο του μπάνιου θέλεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να είναι αδιάβροχο και να είναι όλα εντάξει με τα ηλεκτρολογικά σου για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Δείξε τις σωληνώσεις σου

kl_mpanio01

Ποτέ δεν μου άρεσε να βλέπω αυτήν την βιομηχανικού τύπου διακόσμηση γιατί μου έδινε την αίσθηση του “κρύου”. Το trend, όμως, που θέλει τις σωληνώσεις και τα υδραυλικά στοιχεία να αποκαλύπτονται και να ξεγυμνώνονται μπροστά στα μάτια μου, δεν με χαλάει καθόλου. Αντιθέτως μου δείχνει πολυτέλεια και μια ομορφιά διαφορετική.

Εσύ τι από τα παραπάνω θα ήθελες να δοκιμάσεις στο μπάνιο σου; Προσωπικά, αν με ρωτάς, μου αρέσει πολύ η ιδέα του φωτιστικού αλλά και του χαλκού στο δικό μου μπάνιο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News