Είναι σκοτεινό το σπίτι σου; Δες πώς πρέπει να το διακοσμήσεις για να του δώσεις φως!

By

Έχει τύχει να μείνω σε σπίτι που δεν είχε πολύ φυσικό φως και η αλήθεια είναι πως είναι ένα από τα κακά που μπορεί να έχει ένα σπίτι. Υπάρχουν, όμως, τρόποι για να δώσεις φως σε ένα σκοτεινό σπίτι και σου έχω μερικούς εδώ!

Χρησιμοποίησε ανοιχτόχρωμα υφάσματα: Φρόντισε οι κουρτίνες, τα καλύμματα των καναπέδων σου και των μαξιλαριών σου και οτιδήποτε έχεις σε ύφασμα να είναι ανοιχτόχρωμο. Όσο πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες είναι οι κουρτίνες τόσο καλύτερα είναι για το φως του ήλιου να μπαίνει στο χώρο.

kl_fws01

Βάλε καθρέφτες: Ένας καθρέφτης δεν κάνει μόνο έναν χώρο να δείχνει μεγαλύτερος αλλά τον κάνει και πιο φωτεινό. Τοποθέτησε έναν καθρέφτη απέναντι από μια μπαλκονόπορτα ή ένα παράθυρο και δες τον χώρο σου να φωτίζεται αμέσως.

Βάψε έναν τοίχο: Καλό είναι οι τοίχοι του σκοτεινού σπιτιού σου να είναι ανοιχτόχρωμοι. Προτίμησε χρώματα όπως είναι το άσπρο, το κρεμ, το μπεζ ή και το ανοιχτό γκρι, το σομόν και το λιλά.

kl_fws02

Διάλεξε τα σωστά φωτιστικά: Αν το σπίτι σου είναι πολύ σκοτεινό τότε ο σωστός φωτισμός είναι το παν. Τα φωτιστικά δαπέδου μπορούν να κάνουν τη διαφορά ενώ μπορείς να τα έχεις αναμμένα όλη μέρα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News