Ένα μίνιμαλ παιδικό δωμάτιο θα σου δώσει φανταστικές ιδέες διακόσμησης!

By

Τα παιδιά δεν χρειάζονται ένα εκατομμύριο πράγματα στη ζωή τους και παιχνίδια για να περάσουν καλά. Ένα κατσαρολάκι και ένα κουτάλι να τους δώσεις και μπορούν να παίζουν με αυτό με τις ώρες.

Αυτό σκέφτηκε η ηθοποιός Jaime King και έφτιαξε για τον δεύτερο γιο της, τον Leo Thames, το πιο όμορφο, λειτουργικό και μίνιμαλ παιδικό δωμάτιο.

Κάνε το δωμάτιο του παιδιού σου μίνιμαλ

Μιας και ένα μωρό δεν χρειάζεται πολλά πράγματα για να είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο (το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη των γονειών του), δεν είναι απαραίτητο να γεμίσεις το δωμάτιό του με άχρηστα πράγματα. Πέρα από τα βασικά (μια κούνια, μια αλλαξιέρα και μερικά παιχνίδια), η αρμονία στο χώρο είναι πολύ σημαντική.

kl_paidiko01

Χρησιμοποίησε κάθε σημείο του χώρου σου

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι πως πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε σημείο του χώρου. Αν δεν το χρησιμοποιείς χάνεις ενέργεια και… χώρο. Για να κάνεις, όμως, λειτουργικό ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να έχεις σε αυτό όσο λιγότερα πράγματα γίνεται. Στο συγκεκριμένο παιδικό δωμάτιο εκτός από την ξύλινη κούνια που είναι επίσης μίνιμαλ, υπάρχει ένας δερμάτινος καναπές και ένα σκαμπό όπου μπορεί η μητέρα να θηλάζει και να κοιμίζει το μωρό της, ένας καναπές και ένα τραπεζάκι μπροστά από αυτόν, μια αλλαξιέρα δίπλα στον καναπέ και μερικά ραφάκια όπου βρίσκονται τα παιχνίδια του μωρού και μερικά βιβλία.

kl_paidiko02

Βρες την ισορροπία σου

Είναι πολύ σημαντικό να σου αρέσει να περνάς και εσύ χρόνο στο παιδικό δωμάτιο. Δεν χρειάζεται να το κάνεις λειτουργικό μόνο για το παιδί μιας και εσύ θα περνάς αρκετό χρόνο σε αυτό. Τι ωραιότερο από το να κάθεσαι στον καναπέ του δωματιού με τις φίλες σου όσο τα παιδιά σας παίζουν μπροστά σας… Η Jamie King είχε ακριβώς αυτή τη σκέψη όταν έφτιαχνε το δωμάτιο του παιδιού της και την υλοποίησε.

kl_paidiko03

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News