Φανταστικές ιδέες για να αλλάξεις χρώμα στο μπάνιο σου!

By

Μπορεί μέχρι τώρα να σκεφτόσουν πως για να αλλάξεις το μπάνιο σου θα πρέπει να το βάψεις σε κάποιο άλλο χρώμα ή να κάνεις συνδυασμούς χρωμάτων που θα το ανανεώσουν αλλά έρχομαι τώρα εγώ να σου δώσω ιδέες για να βάψεις τη μπανιέρα σου!

Φαντάσου πόσο διαφορετικο θα δείξει το μπάνιο σου αλλάζοντας απλά χρώμα στη μπανιέρα σου. Δες τις ιδέες που σου προτείνω…

Δες πόσο όμορφα ταιριάζει ο λιλά τοίχος του μπάνιου με την κίτρινη μπανιέρα. Το αποτέλεσμα είναι τόσο χαλαρωτικό που μου έρχεται να κοιμηθώ και μόνο που το βλέπω.

kl_mpaniera01

Αν το μπάνιο σου έχει μπαλκονόπορτα και κουρτίνες (υπάρχουν και τέτοια μπάνια) τότε μπορείς να συνδυάσεις το χρώμα της κουρτίνας με αυτό της μπανιέρας. Στη συγκεκριμένη φωτό το καφέ της κουρτίνας δένει τέλεια με το καφέ της μπανιέρας.

kl_mpaniera02

Μια μπανιέρα στο χρώμα του μπρούτζου (μέσα-έξω) δείχνει πολύ αριστοκρατική, είναι στη μόδα και σίγουρα δεν λερώνει εύκολα.. ή αν λερώνει δεν πρόκειται με τίποτα να φανεί!

kl_mpaniera03

Αντί να βάψεις την μπανιέρα μπορεις απλά να βάψεις το νιπτήρα. Προτίμησε ένα έντονο χρώμα που θα κάνει τη διαφορά, όπως είναι το μαύρο της φωτογραφίας!

kl_mpaniera04

Και το μοβ είναι ένα πολύ όμορφο χρώμα και ταιριάζει πολύ σε μπάνιο ενώ μπορεί να συνδυαστεί με μοβ πετσέτες ή και μια άλλη απόχρωση του μοβ στον τοίχο.

kl_mpaniera05

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News