Δες την απίστευτα όμορφη γκαρσονιέρα μιας blogger από το Seattle!

By

Η στιλίστρια και δημιουργός του blog διακόσμησης Coco+Kelley, Cassandra Lavalle,  μας ανοίγει τις πόρτες του υπέροχου σπιτιού της στο Seattle.

“Aυτό που ήθελα να δημιουργήσω στο σπίτι μου ήταν έναν φωτεινός χώρος που θα σου έδινε την αίσθηση του σπιτιού που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα. Ήθελα πραγματικά να δημουργήσω μια όαση μέσα στην πόλη”, λέει η ίδια και το σπίτι της επιβεβαιώνει τα λεγόμενά της.

kl_spiti10

Τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο είναι το λευκό, το πράσινο και το μπλε μιας και πρόκειται για χρώματα τα οποία θυμίζουν περισσότερο θάλασσα και είναι και άκρως χαλαρωτικά.

Γωνιές

Αυτό που έχει κάνει η Cassandra και θα πρέπει να κάνεις και εσύ, αν έχεις ένα σπίτι με έναν μόνο κύριο χώρο (γκαρσονιέρα), είναι η δημιουργία γωνιών. Χώρισε με τη βοήθεια της διακόσμησης το χώρο της σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους δημιουργώντας μια όμορφη κρεβατοκάμαρα, ένα σαλόνι, μια τραπεζαρία και μια κουζίνα στον ίδιο χώρο. Κοινός παρονομαστής είναι τα χρώματα τα οποία είναι πάνω-κάτω τα ίδια και συνδυάζονται εκπληκτικά στον κάθε χώρο, δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

kl_spiti04

kl_spiti02

kl_spiti01

Μίνιμαλ

Ρίχνοντας μια συνολική ματιά στο χώρο, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα αλλά μόνο τα απολύτως απαραίτητα τα οποία χρειάζονται για να είναι λειτουργικός και να έχει χαρακτήρα. Αν έχεις και εσύ ένα πολύ μικρό σπίτι δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με τα διακοσμητικά. Λίγα πράγματα και καλά είναι αυτά που θα δώσουν προσωπικότητα στο σπίτι σου και θα το μετατρέψουν στον δικό σου παράδεισο.

kl_spiti03

kl_spiti05

kl_spiti07

kl_spiti06

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News