Η μόδα στη διακόσμηση του σπιτιού θέλει καλώδια που φαίνονται παντού!

By

Τα καλώδια που φαίνονται στο φωτισμό ζουν τα 5 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούνται! Μου αρέσουν τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα να μην μιλήσω γι’αυτά.

Παρόλο που μέχρι σήμερα όλοι μας προσπαθούσαμε να κρύψουμε τα καλώδια όσο πιο καλά γινόταν, τώρα η μόδα τα θέλει να φαίνονται και μάλιστα σε όλο τους το μεγαλείο. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάω.

Σε αυτήν την κουζίνα βλέπεις δύο απλά μαύρα καλώδια να είναι τυλιγμένα γύρω από έναν σωλήνα και να καταλήγουν σε δύο πολύ μικρά φωτιστικά πάνω από τον νεροχύτη.

kl_spiti01

Σ’αυτό το σαλόνι τα πράγματα είναι ακόμα πιο έντονα. Τα καλώδια είναι πολλά, μπλεγμένα μεταξύ τους και καταλήγουν σε τρία φωτιστικά. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

kl_spiti02

Σε αυτήν την περίπτωση το φωτιστικό προυπήρχε αλλά το καλώδιο προστέθηκε μετά. Μπορείς να επιλέξεις ένα καλώδιο σε ό,τι χρώμα θέλεις και να το βάλεις σε όποιο σημείο του σπιτιού σου επιθυμείς.

kl_spiti03

Ξέχνα τα κλασικά φωτιστικά στο κομοδίνο του υπνοδωματίου σου. Δες πόσο όμορφα πλεγμένο στο ταβάνι είναι αυτό το ροζ καλώδιο που καταλήγει σε μια απλή λάμπα πάνω από το κομοδίνο… εκεί ακριβώς που την χρειάζεσαι.

kl_spiti04

Μια επίσης πολύ όμορφη ιδέα είναι να κρεμάσεις ένα τέτοιου είδους φωτιστικό πάνω από την τραπεζαρία σου. Θα δώσει μια άλλη αίσθηση στο χώρο και στα δείπνα σου. Προσωπικά θα μου έδινε την αίσθηση ότι βρίσκομαι σε μια άλλη εποχή.

kl_spiti05

Μπορείς να χαμηλώσεις ή να ψηλώσεις όσο εσύ θέλεις τα φωτιστικά σου σε οποιονδήποτε χώρο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήθελε να έχει τα φωτιστικά του πολύ χαμλά πάνω από το τραπεζάκι του σαλονιού και το πέτυχε προσθέτοντας πολύ μακριά καλώδια.

kl_spiti06

Εσύ έχεις σκεφτεί καθόλου να βάλεις αυτό το trend στη διακόσμηση του σπιτιού σου;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News