Η χαρά του ακατάστατου: Αυτά είναι τα σημεία του σπιτιού που μπορούν να είναι ακατάστατα!

By

Αγάπησε τις ατέλειές σου και αποδέξου πως δεν μπορείς να έχεις 24 ώρες το 24ωρο όλο το σπίτι σου σε τάξη.

Εγώ είμαι εδώ για να σε κάνω να αισθανθείς ακόμα καλύτερα λέγοντάς σου ποια σημεία του σπιτιού δεν πειράζει να είναι και λιγάκι ακατάστατα (λιγάκι ε; μην του δώσεις να καταλάβει.)

Ένα συρτάρι με χαζοαντικείμενα

Σε κάθε σπίτι υπάρχει ένα τέτοιο συρτάρι το οποίο αν ανοίξει κανείς θα βρει από κέρματα μέχρι παλιά ρολόγια, κατσαβίδια και χαρτάκια με σημειώσεις.

kl_spiti

Ένα κομοδίνο

Δεν πειράζει καθόλου να έχεις 7-8 βιβλία πάνω στο κομοδίνο σου. Θέλεις να τα διαβάζεις όλα από λίγο και αυτό είναι δική σου υπόθεση. Από την άλλη θέλεις και ένα σημειωματάριο για να σημειώνεις τις σκέψεις σου, θέλεις και μια κορνίζα με τον αγαπημένο σου για να τον φιλάς κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς και γενικά θέλεις να τα έχεις όλα δίπλα σου. Γούστο σου και καπέλο σου.

Μια καρέκλα

Συνήθως μια τέτοια καρέκλα όπου βρίσκονται πάνω αδιάβαστες εφημερίδες και περιοδικά βρίσκεται στην κουζίνα (η γιαγιά μου τουλάχιστον, εκεί την είχε). Αυτού του είδους η ακαταστασία δεν δικαιολογείται να υπάρχει επ’άπειρον. Άντε για καμιά εβδομάδα… μετά ό,τι παλιό σε εφημερίδα και περιοδικό θέλει πέταμα. Sorry!

kl_spiti01

Ένα καλοριφέρ (#οχειμώναςείναιεδώ)

Τι πιο όμορφο από το να βάζεις όλα τα κασκόλ, τους σκούφους και τα γάντια σου πάνω στο καλοριφέρ; Και για να ζεσταίνονται μέχρι να τα ξαναφορέσεις και για να δίνουν μια πιο ζεστή αίσθηση στο χώρο σου.

kl_spiti04

Ένα παιδικό δωμάτιο

Δεν χρειάζεται το παιδικό δωμάτιο να είναι πάντα τακτοποιημένο. Άσε το παιδί σου να είναι ο εαυτός του μέσα σε αυτό και να παίζει όπως θέλει, βγάζοντας όλα τα παιχνίδια έξω και κάνοντας το δωμάτιο παιδικό σταθμό.

kl_spiti03

Μια αποθήκη

Όπου κι αν βρίσκεται η αποθήκη σου (είτε στο υπόγειο είτε μέσα στο σπίτι) μπορεί να είναι ακατάστατη. Και γιατί να μην είναι; Εκεί θα βάλεις τους ανεμιστήρες του καλοκαιριού, τα σχολικά σου βιβλία, μια παλιά τηλεόραση και ό,τι άλλο σου έρθει. Και αν υπάρχει και κανένα φαντασματάκι μέσα.. ε άσ’το να υπάρχει. 🙂

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News